Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 5 juli 2020

LiefdesSchade

Hai liefie - Jij raadt nooit wat mij nu weer overkomen is! – was het eerste wat ik te horen kreeg toen ik de woonkamer binnen kwam wandelen. Op neef Sjaaks pad komen altijd bijzondere gebeurtenissen, want hij is als een magneet voor alles wat idioot is. Ik plofte in mijn vaste stoel, nestelde mij met de benen over een leuning en wachtte op wat komen ging. Laatst – begon Sjaak te vertellen – nam ik een fraaie bereidwillige dame mee voor een weekeindje varen met de boot. Het leek zo aardig, maar dat duurde niet lang. De dame was fraai van buiten maar helaas van binnen zo plat als een vijf cent stuk. De teleurstelling was van zijn gezicht af te lezen. Hij vertelde – ik besloot zondag tegen het middaguur de boot te keren en weer snel aan te meren bij de jachtclub. Daarna heb ik haar met de auto thuisgebracht en meteen definitief afscheid genomen. Zij vond dat niet aardig van mij. Toen ben ik nog terug gereden naar de jachtclub om even te genieten van een versterkende maaltijd. De barman begon opeens te vertellen dat hij mij met die dame had gezien en dat hij zich nergens mee wilde bemoeien, maar dat die dame wel al wat geschiedenis had opgebouwd bij de jachtclub. Ik wilde het hoe en wat daarvan wel horen. De dame bleek het jaar daarvoor kort iets gehad te hebben met een andere booteigenaar. En toen dat misging, vond de man een keer zijn auto onder de krassen terug. Kon zijn dat de dame daar niets mee te maken had, maar die booteigenaar was overtuigd van wel. Laat jij je niet altijd door je chauffeur afzetten bij de jachtclub? – vroeg ik. Waarop Sjaak vertelde dat hij vaak de oude Volkswagen van zijn chauffeur leende als hij een dame meenam naar de boot. Geeft wat minder lawaai bij het ophalen en wegbrengen – verduidelijkte hij. Ik kon mij daar met zijn snelle limousine met chauffeur wel wat bij voorstellen. Sjaak ging verder – ik heb er meteen voor gezorgd dat binnen in de Volkswagen zo’n camera met bolle lens geïnstalleerd werd. Die camera is instaat om alle beelden buiten de auto op te nemen en dan meteen door te sturen naar mijn mobiel. Ik verwachtte het niet, maar inderdaad hoor, het weekeinde daarop heb ik een oude studievriend met zijn vrouw meegenomen het water op en opeens krijg ik op mijn mobiel beelden te zien van die dame en dat zij rond de auto loopt. Ik zie haar aan de portieren rukken – die zaten op slot natuurlijk - en daarna is zij buiten bij het stuur portier bezig geweest. Na afscheid van studievriend en zijn vrouw loop ik naar de auto en zie dat bij het stuur portier de portierhandel met grote krassen veranderd is in een onderdeel van een reuze penis in erectie met de ballen erbij. Ik moest daar toch echt even om lachen – die Sjaak ook met zijn liefdes geschiedenissen. En het was nog kunstig gemaakt ook – mopperde Sjaak voor zich uit. Dan zal zij dat wel vaker gedaan hebben – concludeerde ik. Toen ik uitgelachen was, vroeg ik zo tactisch mogelijk - waren de reparatie kosten erg hoog? Een behoorlijk bedrag – antwoordde Sjaak. Daarbij diende ik een huurauto voor mijn chauffeur en zijn vrouw te regelen. En de kosten reparatie waren natuurlijk voor mij. Daarna heb ik alles, de videobeelden, de foto’s van het gekraste kunststuk, het verslag opgemaakt door de garage en hun rekening afgegeven bij mijn advocaat met de opdracht alle schade te verhalen op die dame. En je gelooft het niet, maar die advocaat kon zijn lachen bijna niet tegen houden. In ieder geval zal het dwingen tot vergoeden van de schade de dame zeker stoppen om het nog eens te herhalen. Ik stak mijn duim omhoog richting Sjaak – ik was het helemaal met hem eens.


geplaatst door Rianne - 2154 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl