Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 16 augustus 2020

BallonVaart

Wat een aardige dag voor een verrassing. Ik vierde een klein persoonlijk feestje en neef wist daarvan. Hij had mij die ochtend uit bed gebeld met de mededeling dat hij wat aardigs geregeld had en dat hij mij die middag, verstandig gekleed in lange broek en met platte schoenen, bij hem wilde zien. Ik was prettig verrast en benieuwd. Bij hem binnenlopend, kreeg ik meteen de raadselachtige woorden te horen - wij gaan ons verheffen boven de mensen. Hmmmmm?! – was mijn voorzichtige reactie – ik weet niet of ik het zo aardig vind om mij boven de mensen te verheffen. Dit ga je wel aardig vinden hoor – klonk het zelfverzekerd en daarna – wij gaan ballonvaren. Wij hebben dat geen van tweeën ooit gedaan maar voor alles is er een eerste keer en wij gaan nu samen die sprong maken. Je hebt geen last meer van allerlei stalkende vrouwen? – vroeg ik voorzichtig, want je weet maar nooit wat je met Sjaak in zo’n ballonmand gaat tegenkomen. Nee – klonk het zelfverzekerd naast mij – behalve de ballonvaarder, waar ik de naam van heb doorgekregen, zijn wij de enige passagiers. Aangekomen op het veld van vertrek was mij meteen duidelijk dat wellicht Sjaak en ik de enige passagiers zouden zijn, maar dat er behoorlijk wat grondpersoneel nodig was om zo’n ballon ook daadwerkelijk omhoog te krijgen. En toen de ballon eindelijk, met veel lawaai van de brander, boven de mand hing en wij er inklommen, voelde ik een prettig gevoel van spanning. En toen kwam de verrassing van de dag. Want achter ons aan kwam opeens een vrouw met een bos wapperende haren en in strakke leren kleding de ballon in. De man die tot dan toe de brander had bediend werd weggestuurd en zij nam de leiding over. Daar gaan we weer – dacht ik – hoe gaat Sjaak op dat alles reageren – en ik besloot mij maar stil te houden en rustig over de rand heen te kijken. Maar het viel mee. Sjaak draaide de supervrouw de rug toe en nestelde zich naast mij om samen te kijken naar de kleiner wordende beelden beneden. Nadat wij op hoogte gekomen waren, draaide Sjaak zich om en vroeg aan het vrouwmens waar de mannelijke ballonvaarder, waar hij bij het bespreken de naam van had doorgekregen, gebleven was. De vrouw wees naar beneden en zei dat zij met hem van plaats had geruild. En waarom is dat gebeurd? – wilde Sjaak weten. Waarna het enige antwoord bestond uit een betekenisvolle glimlach richting Sjaak. Waarop Sjaak duidelijk elke interesse in het vrouwmens verloor. Hij sloeg een arm om mij heen en samen becommentarieerden wij wat beneden voorbij kwam. En elke keer als het vrouwmens probeerde aandacht te trekken, deden wij net alsof wij niets hoorden. Na een paar verwoede pogingen gaf het vrouwmens het op en beperkte zich tot de brander. Ik heb mij zelden zo prettig gevoeld als toen. De ballonvaart was alleraardigst en uiteindelijk kwamen wij foutloos neer in een leeg weiland, waar de volgploeg ons binnen een minuut gevonden had. Op een vraag, met een blik onze kant op, van een van de mannen van de volgploeg zag ik de vrouw mismoedig de schouders optrekken. Ik begreep de bedoeling. Op de terugweg vertelde ik Sjaak dat dit een hele leuke ervaring was geweest en dat ik hem daar bijzonder dankbaar voor was. Hij glimlachte tevreden en vertelde dat dat vrouwmens natuurlijk gezien had met welke auto wij waren aangekomen en dat hem dat vaker was gebeurd. Een onbetekenend vrouwmens die geen enkele aandacht waard is en bovendien laat ik niemand een uitje met jou verstoren – stelde hij. Mijn gezicht werd een en al glimlach en ik gaf dat kleine boosaardige rood stomende figuurtje met cape en horens die al op en neer springend telkens riep – manipulatie – een stevige draai om zijn oren


geplaatst door Rianne - 1843 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl