Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 13 september 2020

Cake

Kijk eens goed om je heen – weet jij een betere manier om de zaterdag door te brengen?! Rust, kalmte, lekker eten en drinken dat ik meegebracht heb. En deze goede plek op de oever van dit beekje – heerlijk toch?! Je hebt helemaal gelijk en het voelt fantastisch – antwoordde ik en nam een hapje van de cake die hij meegebracht had. Een picknick in het bos en alle uren dat wij gewandeld hadden, waren wij nog niemand tegengekomen. Wij waren even Duitsland ingereden. Neef wilde alle gedachten die ik nog had voor mijn ex uit mijn hoofd krijgen en dit leek hem de beste manier om dat te doen. Nog iets gehoord van die vent van jou? – was de volgende opmerking. En dat liet mij toch even mijn stukje cake wat langer bekijken. Nee – niets gehoord en ik wil ook niets meer van hem horen – was mijn antwoord – bij mij komt hij er in ieder geval niet meer in. Wijs besluit meissie – werd mij verteld – en er zijn mannen genoeg op de wereld voor jou. Poeh – merkte ik op – ik heb van al die mannen er maar eén nodig en op dit moment wil ik gewoon pauze. Even rust en tot mijzelf komen. Ik keerde mij naar hem en vroeg – en hoe staat het met jouw liefdesleven? Hij glimlachte mijn kant op en vertelde – de laatste was geen succes, die daarvoor was ook geen succes en die daarvoor was een regelrechte ramp. Ach – zei ik – er zijn voor jou nog altijd vrouwen genoeg op de wereld. Ja – was het antwoord – mooi opgemerkt maar het blijkt een hele klus te zijn om juist die ene vrouw voor mij te vinden. De vrouw waarmee te praten valt, een vrouw die mij begrijpt, een vrouw waarbij ik mij warm ga voelen. Kortom een vrouw waar ik de rest van mijn leven bij zou willen blijven. Hmm, nu had ik toch de indruk gekregen dat jij hoofdzakelijk vrouwen zoekt voor seks. En het wensenpakket wat je nu neerlegt, is wellicht een beetje teveel gevraagd van de vrouwen waar jij mee omgaat. Na even nadenken kwam als antwoord – misschien dien ik mijn wenspakket eens een keer goed op te schudden. Een ander soort vrouw zoeken. Een keertje een vrouw zoeken waar ik eerst wat tijd aan ga besteden om haar beter te leren kennen. Weet je hoe die regelrechte ramp begon? Ik stond met autopech ergens, belde aan bij een huis en die vrouw bood mij koffie aan. Zit ik aan de keukentafel koffie te drinken en stond zij opeens poedelnaakt voor mij! Sjah – wat denk je dat ik dan met zo’n vrouw ga doen. Je had ook kunnen weglopen – merkte ik droogjes op – je hoeft toch niet meteen met elke goedkope aanbieding genoegen te nemen. En de risico’s die je loopt. Als zo’n vrouw zich bloot presenteert aan een vreemde man als jij, dan heeft zij dat bij ontelbare andere mannen ook gedaan. Denk eens aan al die vervelende venerische ziekten die je van zo’n sekswerkster kunt overhouden. Daar zitten ook blijvende en een dodelijke ziekte bij. Neef zuchtte diep naast mij en zei – je hebt helemaal gelijk. Ik had beter meteen weg kunnen lopen en na wat tijd had ik ook schoon genoeg van die vrouw. En was ik heel blij dat zij niet weet waar ik woon. Kwestie van seks-blindheid en inderdaad ik heb mij daarna toch maar even medisch laten testen. Ik haalde mijn schouders op en stelde – kunnen wij niet samen wat afspreken?! Ik heb even genoeg van mannen en jij laat een wat langere periode alle vrouwen voor wat zij zijn. Wij gaan proberen onze gezondheid, ons verstand en het begrip en de liefde voor onszelf terug te krijgen. Je zult zien dat het werkt. Wel – zei neef – ik wil wel meedoen maar ik ga daar natuurlijk niet blind van worden. En als dat afgelopen is dan zijn daar altijd nog vrouwen voor mij. Wil je nog een plakje cake?


geplaatst door Rianne - 1474 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl