Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 25 oktober 2020

BegeerdVrijgezel

Ik had bijna het hele gebeuren gemist en wat ik wel zag was vreemd om te begrijpen. Ik zag neef in de opening van zijn voordeur staan, zag voor hem het type geciviliseerde menselijke tank. En bovendien een menselijke tank waarbij je stoom uit de oren zag komen. Toen de tank mij zag aankomen, bedacht hij zeker dat het een nu of nooit situatie was en haalde uit naar neef. De man was duidelijk niet op de hoogte van het gegeven dat neef al jarenlang wekelijks traint in het plaatselijke Krav Maga trainingsdentrum en neefs reactie was onverwacht direct. De menselijke tank lag sneller op zijn knieën op de grond dan hij ooit had kunnen bedenken. Neef had mij ook zien aankomen en gooide een vrolijke grijns mijn kant op. Duidelijk tevreden met het resultaat van zijn handelen. Om daarna de menselijke tank te vertellen – voor de laatste keer: ik ken jouw vrouw helemaal niet en ik ga nooit relaties aan met vrouwen die getrouwd zijn of al een vaste vriend hebben. Ik ga nu jou loslaten. Jij staat op, jij vertrekt en je gaat dat hele verhaal eens goed met die vrouw van jou uitpraten! Zo gezegd, zo gedaan en de menselijke tank gooide in het voorbijgaan een verwarde blik mijn kant op. De man wist duidelijk niet meer hoe hij het had. Pas daarna durfde ik naar de voordeur te wandelen en neef vond het nodig om mij lief in zijn armen te nemen en overal zijn kussen te laten neerdalen. Maar wellicht was al die aandacht niet alleen bestemd voor mij, maar ook bedoeld voor de menselijke tank die net in zijn auto voorbij reed. Ik begrijp altijd alles wat neef betreft. Wat was dat allemaal? – vroeg ik, benieuwd naar het verhaal achter het gebeuren. Neef zuchtte, schudde zijn hoofd een paar keer vertwijfeld heen en weer en vertelde – weet ik veel wat dat was. Ik ken die vent helemaal niet en ik ken zijn vrouw ook niet. Die man belt opeens aan en toen ik de deur opendeed, begon hij te roepen dat ik in het vervolg zijn vrouw met rust diende te laten. Ik ging hem vertellen dat ik zijn vrouw niet kende en hem ook niet en toen zag de man jou aankomen lopen. De rest heb je zien gebeuren. Dus jij weet helemaal niet wie die vrouw is? – vroeg ik verbaasd. Klopt – was het korte antwoord – je weet wat mijn vaste stelling is: begin nooit iets met een getrouwde vrouw of met een vrouw die al een vriend heeft. Dat geeft altijd alleen maar problemen. Dus waar dit vandaan komt, weet ik echt niet. Hahaha, je naam en faam zijn voor jou uitgewandeld – stelde ik. Je zou wel eens als smoes gebruikt kunnen zijn – het lot dat ooit elke begeerde vrijgezel ten deel valt. Die vrouw wil het uitmaken met vriend en gebruikt jouw naam daarbij als smoes. In de verwachting dat tankvriend daardoor meteen de woning verlaat om verhaal te gaan halen bij jou. Kan zij in de tussentijd snel haar koffers pakken en verdwijnen. Bekijk het ook eens van die kant – zij zal blij zijn geweest dat zij jouw naam en faam kent. Neef haalde zijn schouders op en stelde dat dit gebeuren hem toch wel geraakt had. Het had zijn dag uit elkaar gerukt en hoe kreeg hij die man en vrouw weer uit zijn hoofd. Het voelt toch idioot om begeerd vrijgezel te zijn en dan verteld te worden dat een vrouw stelt met mij wat te hebben terwijl ik die vrouw helemaal niet ken. Het voelt alsof ik gecastreerd ben. Wat ik een grappige opmerking vond en wat de blik van elke vrouw – ook de mijne – meteen naar zijn edele delen laat gaan. Natuurlijk zag hij dat en hij had er nog plezier in ook. Als je die begeerde vrijgezel imago even kwijt wilt, zullen wij dan uit eten gaan?! In Nederland is de horeca weer Sperrgebiet, maar in Duitsland zijn de restaurants gewoon open. Neefs hoofd ging omhoog en daarna waren wij in een klein uur in Duitsland en hebben even over de grens bij Enschede in een soort vestingdorp bovenop een berg een heel aardig restaurant gevonden waar het gezellig druk was, de bediening vorstelijk en het eten heerlijk. Weg het begeerde vrijgezel imago.


geplaatst door Rianne - 1080 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl