Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 18 oktober 2020

Catfight

Die avond waren er zes mensen uitgenodigd en dus zouden wij met acht man aan tafel zitten. Waarop ik vroeg of dat in deze Kojona-tijd nog wel mocht. Dat was duidelijk een verkeerde opmerking waarna ik vijf minuten lang overladen werd met boosheid. Hij had niets te maken met die angsthetzes, niets te maken met onhygiënische muilkorven, niets te maken met wat de treiterhomo uit Den Haag nu weer bedacht om alle Nederlanders tegen zich in het harnas te jagen. Goed – dat schoot niet op, dus vroeg ik wie er dan kwamen vanavond. Er viel even een stilte en het is altijd verstandig om dat af te wachten. Daarna vertelde neef – wij krijgen allemaal vrijgezellen vanavond. Iemand speciaal waarvoor je dat doet – was mijn volgende vraag, want je weet maar nooit wat de achterliggende bedoelingen zouden zijn. Neef keek mij rustig en vriendelijk aan en antwoordde – kwestie van toeval wat toevallig nog goed uitkwam ook. De enige mannen vanavond zijn mijn goede vriend Ben en ik. En dan komen er vijf vrij opvallende vrouwen, twee onderneemsters en drie managers. Hee – zei ik – ik heb Ben eerder gezien en toen had hij zijn eigen vrouw bij zich. Vrouw is een paar weken geleden weggelopen – was de droge mededeling – en het was niet helemaal de bedoeling om hem tussen de vrouwen te zetten maar ik zei al dat dat toeval was. De twee onderneemsters zijn de twee zussen van het café hier om de hoek. Hun broodwinning is weer wekenlang drooggelegd. Zij waren even toe aan een verzetje en dat heb ik nu voor ze geregeld. En dan komen er nog een paar beauty en brains types. En dat kwam er met de nodige tevredenheid uit. Waarom weet ik niet, maar tijdens het aantrekken van mijn leuke strakke roze jurkje, bleef het woord – catfight – maar door mijn hoofd dwalen. Onzin natuurlijk. Alles verliep prima en neef en ik probeerden zoveel mogelijk aandacht te verdelen over de aanwezigen. Totdat opeens duidelijk werd dat twee van de beauty en brains ooit bij hetzelfde bedrijf werkten en duidelijk nog wat met elkaar te verrekenen hadden. Het begon met een gewone neutrale opmerking over de promotie die een van hen recent gemaakt had bij haar bedrijf en iedereen feliciteerden haar. Alleen de beauty aan de andere kant van de tafel vroeg of zij die promotie nu ook te danken had aan extra lief te zijn voor haar manager. Ik zag de aangesprokene een beetje stilvallen. Maar zij richtte zich op en vertelde haar opponent recht over de tafel heen dat diens gerollebol met de CEO van haar bedrijf haar tot nu toe toch maar bitter weinig had opgebracht. Dat kwam aan en ik zette mij schrap voor de uitbarsting. Viel gelukkig mee. De aangesproken beauty gooide haar servet neer, stond op, zwaaide haar middelvinger langs opponent neus, groette de rest, bedankte neef en weg was zij. Voor neef was er geen redden meer aan. Besloten werd dit keer het prettig samenzijn vroeg te sluiten. Ben vertrok met de vier resterende dames naar een nachtclub waar het nog steeds wel swingt. Neef had er echt moeite mee om de uitnodiging om mee te gaan af te slaan. Daarna dacht ik het tijd te zijn voor iets positiefs. Dus merkte ik op dat vriend Ben best gelukkig leek met alle dames aandacht. Bwah – verzuchtte neef – ik hoor morgen wel van Bens veroveringen. Maar de volgende keer toch maar weer brave stellen aan tafel. Ik had die ophef echt niet verwacht. Wist ik dat die twee bij hetzelfde bedrijf gewerkt hadden. Zij vlogen elkaar bijna aan. Wel – merkte ik op – dan hadden Ben en jij er tussenin kunnen springen. Ieder een eigen dame in de armen en meteen een einde aan de catfight. Een diepe zucht volgde en ik weet nog steeds niet of hij nu zuchtte van spijt of van opluchting.


geplaatst door Rianne - 1115 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl