Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 17 mei 2020

Etentje

Zeg Sjaak, ik kwam hier vlakbij op straat een vrouw tegen die woedend aan mij voorbij stampte. En zij leek uit jouw huis te komen. Sjaak glimlachte tevreden. Toch geen ruzie gehad met een van je liefjes, hoop ik?! – stelde ik voorzichtig. Ach wel nee – was het antwoord – zij droeg zeker een mondkapje, is het niet. ik heb dat gekke vrouwmens mijn deur uitgezet. Sjaak leek bijzonder tevreden met zichzelf. Hij zette zich opgewekt naast mij en begon met – die vrouwen van tegenwoordig! Ik keek even op en hij haastte zich te zeggen – niet jij hoor; jij bent tenminste normaal. Hij bedoelde dat als compliment natuurlijk. Sjaak vertelde verder - haar man heb ik uitgenodigd voor vanavond, samen met zijn vrouw. En vanochtend belde opeens een vrouw met mondkapje aan. Zij vertelde de vrouw van onze gast van vanavond te zijn. Waarop ik zo vriendelijk was om haar binnen te laten en koffie aan te bieden. Het irriteerde mij wel meteen dat dat mondkapje niet af ging. Ik was net van plan daar een opmerking over te maken, toen zij plomp verloren stelde dat zij en haar man vanavond alleen maar wilden komen als iedereen van het gezelschap een mondkapje zou dragen. Sjaak griezelde duidelijk van zoiets. Kun je je dat voorstellen – een gezelschap met mondkapjes in mijn huis! Hoe haalt iemand dat in zijn hoofd! Maar Den Haag – --- merkte ik nog voorzichtig op. Sjaak maakte een weggooi gebaar met zijn hand en zei – wie luistert er nu nog naar die idioten uit Den Haag. Hij ging verder – de hele situatie met die vrouw vond ik al vreemd en dan zo onbeleefd mij benaderen als ik uitnodig. Ik heb die vrouw vriendelijk uitgelegd dat dat van mondkapjes niet ging gebeuren. Toen stond dat vrouwmens op en kreeg ik een krijsende tirade over mij heen – ik hoorde iets van moordenaar en zij kwamen niet. De hele situatie met dat mens ging van onbeleefd naar onbeschoft! Volledig gehersenspoeld in opdracht van jouw Den Haag en hun media. Ik humde maar even. Sjaak ging verder - toen heb ik haar gezegd te vertrekken en heb de voordeur met een goede bons achter haar hakken dicht geslagen. Er verscheen weer een tevreden grijns op zijn gezicht. Wat doet haar man eigenlijk – vroeg ik belangstellend, want Sjaak nodigt alleen maar mensen uit die belangrijk zijn of belangrijk kunnen worden voor zijn bedrijf. Ach iets hoogs bij de pensioenmaatschappij die mijn laatste project financierde – vertelde Sjaak. Wel – zei ik – dan gaan wij vanavond er met de andere gasten gewoon een heel aardige avond van maken. Per slot van rekening kwamen er nog vier andere gasten, waaronder het homostel waar ik al eerder kennis mee had gemaakt en zij zouden zeker zorgen voor de nodige vrolijkheid. Dus volgens mij was er geen man overboord als er een echtpaar minder kwam. Maar toen de gasten binnendruppelden, verscheen er als verrassing opeens een man die zich excuseerde alleen gekomen te zijn. Niet erg natuurlijk – hij was gewoon welkom. Bij de maaltijd werd ik naast die man gezet en hij bleek een aardig, vriendelijk en onderhoudend persoon te zijn. Het onderwerp – echtgenotes – hebben wij netjes vermeden die avond, net als het onderwerp mondkapjes, mensslaven, medici en nog meer Haagse fratsen. En zoals al verwacht kon worden, was het homostel goed op dreef en zorgde met z’n tweeën voor algehele vrolijkheid en een geslaagde avond. Aan het einde van de avond nam mijn tafelheer met een paar kussen afscheid van mij en schudde Sjaak langdurig de hand met alle dank voor de zeer gezellige avond. Om daarna in het duister te verdwijnen. Sjaak verzuchtte blij te zijn dat er niemand was waarmee hij wilde trouwen.


Bekijk mijn profiel op match4me.nl

geplaatst door Rianne - 1818 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl