Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 28 februari 2020

Leugentjes

Even na middernacht uitpuffen bij de nog steeds goed brandende open haard. Vanaf een uur of vijf die dag waren wij bezig geweest om een redelijk aantal gasten te entertainen. En tevoren was mij verteld dat bij dat stel eigenlijk maar een echtpaar zat dat zakelijk interessant was voor neef Sjaak.

Lees verder!

geplaatst door Riannedinsdag 25 februari 2020

Vanwege de regen

Het is een diep grijze maandagmiddag. Buiten heersen de regen en de storm. Ik wilde niet naar buiten om brood te gaan kopen, waardoor ik kliekjes moest opbakken om m'n honger te stillen. De kleurige bolletjes op de vitrage kijken me spottend aan: Ik zou buiten bij de zee zijn vandaag, met een oude vriend. Eerst naar de Nana´s in museum Beelden aan Zee en dan naar de zee. Hij belde op het laatste moment af wegens wat ook weer? Niet vanwege de regen. Straks zal hij me uitnodigen om bij hem te komen eten. Ik schijn dichter bij hem te wonen dan hij bij mij.

Lees verder!

geplaatst door RodeJasvrijdag 21 februari 2020

Aanbod

Met neef Sjaak mee om samen een nieuw huis voor hem te bekijken. En dat begon al goed. Jij raadt nooit waar ik vannacht ben geweest - stelde neef. Bespaar mij de details maar, het is van je gezicht af te lezen – was mijn directe reactie.

Lees verder!

geplaatst door Riannevrijdag 14 februari 2020

Valentijnsdag

Het was weer eens Valentijnsdag en ik heb daar helemaal niets mee. In mijn beleving zijn dergelijke dagen uitgevonden door de middenstand, die daar dan ook altijd het meeste profijt van heeft. En wie verwacht er nu een cadeau te krijgen op Valentijnsdag. Maar tijden veranderen

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 9 februari 2020

Een blauwe jas

Een klein twistgesprek met mezelf: ¨Klap dicht die laptop. Je hebt al een jas.¨ ¨Er zitten gaatjes in die jas. De zakkleppen en manchetten zien eruit als de nooit gewassen pet van een oude man. Hij is maar één regenbui waterdicht na een wasbeurt.¨ ¨Het is je nieuwe rode jas.¨ ¨Klopt. Ik heb ook een oude rode jas. Mijn rode jas van toen ik een nieuwe nickname zocht.¨ ¨Deze jas is blauw.¨ ¨Goed gezien. Ik ben het trouwens zat om een nickname te hebben.¨ ¨Zullen we tegen de zee gaan schreeuwen?

Lees verder!

geplaatst door RodeJasvrijdag 7 februari 2020

Video

Ooit en ergens in een ver verleden heeft iemand gedacht dat het wel eens nuttig zou kunnen zijn dat ik kennis nam van de wereld wijsheden en video boodschappen van Tim Veninga. Een persoon die aan vrouwen – en overigens ook aan mannen – belooft dat zij, als zij zijn adviezen volgen, geheid

Lees verder!

geplaatst door Riannezaterdag 1 februari 2020

DateBlues

Wat een enorme invloed kan een man hebben op je welbevinden als vrouw. De juiste man dan – en vind hem maar eens. De juiste man geeft mij rust, geeft mij plezier en geeft mij zekerheid. En dat is iets waar ik al heel lang naar op zoek ben.

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl