Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 28 juni 2020

DeOlympus

Het is lang geleden dat het in Nederland zo warm was en zoveel mensen de mooie stranden gingen opzoeken. Strand, zeewind, zoute zee en kijken naar de andere strandgangers. Vanaf peutertijd en tot de Uni - In het zicht van een mooie zonnige dag - maakte mijn vader ons even voor vijf uur in de ochtend wakker en waren wij nog voor zes uur op het strand van Zandvoort.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 21 juni 2020

Excuus

Hij keek bijna wanhopig mijn kant op en merkte op – zo’n mooie zon buiten en het doet mij niets. Er ligt een steen op mijn hart en ik weet niet hoe ik die weer kwijt kan raken. Gevolgd door een diepe zucht. Ik wees hem op de ijskoude citroenthee die ik net voor hem had neergezet omdat ik wist dat hij dat lekker vond.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 14 juni 2020

De tekencheck, deel twee

Een droom. Ik zit in de trein, veilig bij het raam. Buiten rent een man door het weiland; zijn blauwe overall fladdert rond zijn pezige gestalte. Ik kan zijn gezicht niet zien, hij draagt een groot bord aan een stok voor zich uit. Op het bord staat de zwart-wit afbeelding van een gezicht. Een klap - en het gezicht bedekt het hele raam naast me. Ik verstijf, kan niets anders doen dan blijven zitten waar ik zit.

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 14 juni 2020

HetStrand

Heerlijk als de zon de hele dag schijnt en de omgeving in een warme gloed zet. De temperatuur zou die dag boven de 26graden Celsius komen en natuurlijk nodigt dat uit. Sjaak en ik hadden onszelf ter afwisseling eens een dagje strand beloofd. Dus lagen wij die ochtend, na een frisse duik in de Noordzee, tegen 10 uur op strandstoelen te genieten van de warme zon. Tot dan toe alles prima.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 7 juni 2020

DeSociŽteit

Heerlijk, heerlijk, heerlijk – en zo kon ik nog wel even doorgaan. Ik hing in een ruime stoel opgevuld met een paar kussens. Schoenen uit en mijn benen bungelend over de leuning heen. Heerlijk en heerlijk. Ik zat juist dicht genoeg bij de open haard om het vuur te zien en te horen, en net ver genoeg er vandaan om geen last van de hitte te hebben.

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl