Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 19 juli 2020

LL

De letters LL staan voor – mijn Laatste Liefde, mijn Liefhebbende Liefde, mijn Langstdurende Liefde. Een zoektocht in alle vrolijkheid – dat wel. Soms komen er berichten voorbij mijn ogen waar ik niet zo vrolijk van word. Bijvoorbeeld de stelling dat ieder mens maximaal drie keer in zijn leven liefde vindt en velen die derde keer zelfs niet halen maar bij de tweede keer blijven steken.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 12 juli 2020

Verrassing

Je kunt je niet indenken hoe genoeg ik heb van al die tijdelijke liefjes! Al jaren vermijd ik Amsterdam om allerlei redenen en nu moest ik daar toch weer naar toe. Hoe kwam je daar dan terecht? – vroeg ik zonder er over na te denken. Hij vertelde – een van mijn contacten wilde de bespreking beslist in Amsterdam laten plaatsvinden. Dat was zijn keuze en niet de mijne. Wandel ik door de Leidsestraat naar mijn afspraak en kom ik

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 5 juli 2020

LiefdesSchade

Hai liefie - Jij raadt nooit wat mij nu weer overkomen is! – was het eerste wat ik te horen kreeg toen ik de woonkamer binnen kwam wandelen. Op neef Sjaaks pad komen altijd bijzondere gebeurtenissen, want hij is als een magneet voor alles wat idioot is. Ik plofte in mijn vaste stoel, nestelde mij

Lees verder!

geplaatst door Riannedonderdag 2 juli 2020

Overwegingen bij een verjaardag

Zo is het dus om zeventig te zijn. Zeventig jaar. Beetje moe wakker. Logisch, na het duin- en strand ommetje van ruim twintig kilometer, gisteren? Het zou zomaar kunnen. Maar misschien is ´Broze aarde, een mis voor het universum´ van Antjie Krog niet het goede boek om vredig bij in slaap te vallen: ´... hoe kunnen wij zorgen voor de aarde als wij niet zorgen voor elkaar / hoe kunnen wij zorgen voor elkaar als wij niet zorgen voor de aarde?´

Lees verder!

geplaatst door RodeJasVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl