Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 30 augustus 2020

Liefde

De vraag is altijd wat liefde nu eigenlijk precies is en hoe je het gewonnen krijgt. Duidelijk voor een ieder zal zijn dat egoïsme nooit de belangrijkste basis voor liefde kan zijn. Ooit kwamen een paar mannen op mijn pad die in hun egoïsme verwachtten dat een vrouw hen alles gaf aan gevoelens, vertrouwen en seks, zonder

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 16 augustus 2020

BallonVaart

Wat een aardige dag voor een verrassing. Ik vierde een klein persoonlijk feestje en neef wist daarvan. Hij had mij die ochtend uit bed gebeld met de mededeling dat hij wat aardigs geregeld had en dat hij mij die middag, verstandig gekleed in lange broek en met platte schoenen, bij hem wilde zien. Ik was prettig verrast en benieuwd.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 9 augustus 2020

Collier

Wat is het vreselijk warm overal. Ik keek tevreden om mij heen en merkte op – een van de voordelen van dit huis is dat het binnen zo heerlijk koel blijft. Er kwam geen reactie dus vroeg ik hem – en hoe staat het met je nieuwe vlam - in de verwachting een paar tevreden opmerkingen terug te krijgen, maar dat liep anders.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 2 augustus 2020

Kamasutra

De huwelijksplannen met jou heb ik maar even op de plank gezet in afwachting van verdere gebeurtenissen in jouw liefdesleven – en na deze duidelijke mededeling keek hij lief en vriendelijk naar mij. Ik moest daar toch even over nadenken en wat hij zomaar stelde voelde bijna als een verlies.

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl