Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 28 september 2020

JordanPeterson

Ik ben een beetje verslingerd geraakt aan de video colleges van Jordan Peterson, professor klinische psychologie aan de Universiteit van Toronto. De wijze waarop hij zijn boodschap brengt, is opmerkelijk, zeer leerzaam en hij brengt altijd punten naar voren die aanleiding zijn voor reflectie. In latere blogjes kom ik nog terug op zijn visie op man en vrouw in de datewereld.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 20 september 2020

Midlife

Alweer een week voorbij in dit kikkerland en heb jij ook zo’n zin om op vakantie te gaan? Wel – vertelde ik – ik had een vakantie gepland met de ex en omdat de ex nu ex is geworden, is die vakantie ook ex gegaan. Misschien hield die vent toch wel van jou

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 13 september 2020

Cake

Kijk eens goed om je heen – weet jij een betere manier om de zaterdag door te brengen?! Rust, kalmte, lekker eten en drinken dat ik meegebracht heb. En deze goede plek op de oever van dit beekje – heerlijk toch?!

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 6 september 2020

Winteravondthee

Heb jij ooit gehoord van zoiets als Winteravondthee? Was de vraag die ik bij binnenkomst voor mijn voeten geworpen kreeg. Ik plofte in mijn vaste fauteuil en merkte op dat het zeker weer een soort exotisch theedrankje van een van zijn liefjes zou zijn. Of een nieuwe uitvinding van een overijverige keukenhulp, of iets dat uit neefs eigen fantasie zou komen.

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl