Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 25 oktober 2020

BegeerdVrijgezel

Ik had bijna het hele gebeuren gemist en wat ik wel zag was vreemd om te begrijpen. Ik zag neef in de opening van zijn voordeur staan, zag voor hem het type geciviliseerde menselijke tank. En bovendien een menselijke tank waarbij je stoom uit de oren zag komen.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 18 oktober 2020

Catfight

Die avond waren er zes mensen uitgenodigd en dus zouden wij met acht man aan tafel zitten. Waarop ik vroeg of dat in deze Kojona-tijd nog wel mocht. Dat was duidelijk een verkeerde opmerking waarna ik vijf minuten lang overladen werd met boosheid. Hij had niets te maken met die angsthetzes, niets te maken met onhygiënische muilkorven, niets te maken met wat de treiterhomo uit Den Haag

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 11 oktober 2020

PickupArtist

Zelf heb ik toch even moeten kijken naar de woorden Pickup Artist wat een typisch Amerikaanse uitdrukking is en je zou aan die woorden bijna een andere betekenis geven. Een Pickup Artist is een man die zich tot doel heeft gesteld om met een zekere regelmaat in uitgaansgelegenheden of op datingsites willekeurige vrouwen op te pikken voor een one-night-stand.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 4 oktober 2020

DateWensen

Vrouwen zoeken naar een man van 4/5 jaren ouder die groter is, symmetrisch gebouwd is, met een breed gezicht en brede kaak en met een gelijke of hogere maatschappelijke status het liefst aan de top van de Pyramide en die niet te aardig is – volgens professor Jordan Peterson.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl