Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 29 november 2020

FeelingGood

De wereld voelt beter dan ik dat maandenlang heb kunnen voelen. Het hele leven lacht mij toe – zakelijk en privé. Laat mij maar uitgestrekt op mijn bank liggen met een goed glas naast mij en mijn favoriete muziek uit de luidsprekers. Waarna hij een feestelijke grijns mijn kant op stuurde en zijn glas naar mij ophief.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 22 november 2020

Aantrekkingskracht

Het is en blijft een raadsel wat er precies voor nodig is om twee mensen geïnteresseerd in de liefde voor elkaar te krijgen. Wat dat precies is, zal waarschijnlijk nooit helemaal duidelijk worden want het onderbewuste speelt mee. Het is best frustrerend om altijd net niet precies te weten hoe liefde ontstaat. Bekend is wel dat interesse wordt gewekt door het uiterlijk van de ander, wat samenwerkt met een stoet aan andere factoren

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 15 november 2020

FWB

De datingcoach, waar ooit iemand mij op abonneerde waarschijnlijk omdat hij dacht dat ik dat wel gebruiken kon, kwam weer eens voorbij. En dat met de stelling dat een FWB (Friends With Benefits) relatie voor een vrouw altijd verkeert afloopt en leidt tot hartzeer en tranen.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 8 november 2020

Nietzsche

Zeg – zei ik, kijkend naar de stapel boeken op het tafeltje naast hem – ben je bezig om kennis in te halen? Hij pakte het bovenste boek van het stapeltje, sloeg het open en citeerde – De liefde is de toestand waarin de mens de dingen het meest ziet zoals ze niet zijn.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 2 reactieszondag 1 november 2020

Ondergronds

Het was vreselijk gezellig gisteravond. Weet je nog die menselijke tank die even geleden hier kwam vertellen dat ik iets zou hebben met zijn vrouw, waar ik niets vanaf wist? Die menselijke tank kwam gisteren zijn excuses aanbieden. Zijn nu ex had hem verteld dat er inderdaad nooit iets geweest was tussen haar en mij. Om de waarheid te vieren heb ik de man een drankje aangeboden

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl