Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 20 december 2020

BetrouwbaarheidScherm

Ik keek uit het raam, zag hem voorbij lopen en hij keek mij recht in de ogen. Voldoende om subiet mijn huis uit te rennen naar iemand waar ik altijd welkom zou zijn. Ik werd ontvangen alsof ik een mooi cadeautje was. Ik begon mij net te vervelen, wilde je al bellen en nu kom jij toch binnenvallen – was mijn ontvangst - waarna hij verder ging met – mooi, dan gaan wij deze zonnige dag gebruiken om wat aardigs te doen. Leek mij prima

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 13 december 2020

Waardering

Help mij hier even mee, wil je. Hij stond bovenop een trap met een plafonniere in zijn ene hand en een lamp in de andere hand. Voor het gemak nam ik de plafonniere van hem aan en daarna de kapotte lamp, zodat hij de nieuwe lamp erin kon draaien en vervolgens de plafonniere weer kon bevestigen. Onder het naar beneden stappen van de trap zuchtte hij ervan en vertelde – vandaag ging werkelijk alles fout wat maar fout kon gaan.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 6 december 2020

Jongetjes/Meisjes

Hebt u het ooit meegemaakt dat een man, waarmee je bezig bent om voorzichtig contact op te bouwen waarna je wilt kijken of er werkelijk iets inzit samen, plotseling laat vallen dat jongetjes en meisjes op seksgebied elkaar dienen te helpen?

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl