Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 27 juni 2021

17Ways

Natuurlijk – beauty is in the eye of the beholder – en smaken verschillen, maar nota bene de Quote publiceerde ooit een lijst van 17 manieren waarop een man zijn aantrekkelijkheid zou kunnen verhogen. En geloof mij het is een lachlijst van jewelste. Zo aardig en natuurlijk zit er een zekere waarheid in, maar ik vraag mij af of een echte man al niet zelf een aantal van die 17 manieren heeft geprobeerd in zijn zoektocht naar de ware. Ik zet die 17 manieren achter elkaar en dan kunnen de lezers van dit blogje zelf kijken wat zij ervan vinden. De 17 manieren zijn – Let goed op de universele ‘flirt signalen’- Zoek iemand in uw eigen prijsklasse – Maar presenteer uzelf als rijker – Zorg dat u ouder oogt – Kweek een stoppelbaardje, als u dat kan – Word gespierd, maar niet te erg – Wees aardig – Draag rode kleding – Laat haar lachen – Laat een hond uit – Draai goede muziek – Zorg dat u mindful overkomt – Doe aan extreme sporten – Eet veel knoflook – Draag goed geurende deodorant – Doe aan vrijwilligerswerk – Laat uw littekens zien. Maar geven die 17 manieren of een paar daarvan dat een gewenste vrouw gewonnen wordt, dan zijn er toch meer en andere capaciteiten nodig om die vrouw voor langere tijd te binden en te behouden. Maar goed – het dragen van rode kleding zet meteen al mijn haren overeind. Iedereen die de Bhagwan tijd voorbij heeft zien komen met al die aanhangers in volledig rood/oranje soepkleding – hoewel ik toen ook een advocaat kende die werkelijk rondliep in driedelig rood/oranje en rondreed in een dito gekleurde oude bak - kijkt toch blijvend argwanend naar iedere man die rode kleding draagt. En voor mannen vanaf 50 is het nutteloos om ouder te willen lijken want hun leeftijd toont zich duidelijk. De kunst voor de 50+ er is juist om zich jonger te presenteren dan hij is – liegen over je leeftijd bijvoorbeeld. Bij jongere mannen – wat ouder overkomen kan best aantrekkelijk zijn. Een stoppelbaard lijkt ook een goed idee en een man die mij laat lachen, heeft altijd een streepje voor. Een hond uitlaten – sjah – in de lockdown tijd eigenlijk een overbodige stelling. Werkelijk iedereen wilde een hond hebben want dan kon jij na 8 uur ’s avonds tenminste nog met goed fatsoen buiten rondlopen. Afgelopen week sprak ik even met een hondeneigenaresse wier Benner Senner net een nestje had gehad en zij vertelde nog nooit zoveel aanvragen voor een puppy gekregen te hebben. Letterlijk stelde zij dat, zelfs al zou een puppy maar 3 poten hebben gehad, zij die nog had kunnen verkopen. En ja, natuurlijk voor elke man geldt - word gespierd, wees aardig, kom mindful over, doe aan extreme sporten, gebruik een goede deodorant en eet beslist geen knoflook. Presenteer jezelf als rijker – sjah – zou kunnen helpen. Maar jezelf presenteren als multimiljonair stoot schrijfster dezes alleen maar af. Ik begin relaties met een man met het liefst meer goede dan kwade kanten. Ik begin geen relatie met zijn geldbuidel. Inmiddels heb ik begrepen in zo’n situatie een eenzame in de woestijn te zijn. En ja - je zult als man toch ook maar constant nagejaagd worden bijvoorbeeld doordat jij je vrienden hebt gevraagd elke voor jou veel te jonge vrouw te wijzen op je geldbuidel, met resultaat – heel veel golddiggers. Dan ga je na korte tijd vanzelf veranderen in een arrogant en onaangenaam in de omgang zijnd figuur. Zo’n man die wel met jou staat te praten maar tegelijk over je hoofd heen zoekt of meer vrouwen interesse in hem hebben. Vrijwilligerswerk – goed hoor – maar of dat aantrekkelijkheid vergroot? En die littekens – hmm - geen mening. Dan nog het letten op flirt signalen - dat lijkt mij zo logisch dat het geen nader commentaar behoeft. En draai goede muziek – voor mij klassiek, soul en alsjeblieft geen Duitse slagers , carnaval krakers of Jordaans repertoire. Een aardige lijst van 17 manieren voor een man om zijn aantrekkelijkheid te verhogen. Iets om over na te denken en over te filosoferen. Wie weet of het iemand helpt om de juiste voor zich te winnen.


geplaatst door Rianne - 8610 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl