Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 5 juni 2021

Daten

De Canadees Jesse Cook, bekend om zijn fraaie gitaar composities, is merkwaardig genoeg geboren te Parijs, Frankrijk, en heeft een groot deel van zijn jeugd en zeker alle zomervakanties doorgebracht in het departement Aveyron in Zuid-Frankrijk en ook in Arles, Noord-Spanje en Barcelona. In Aveyron werd jarenlang gewoond in een huis met anderhalve meter dikke muren, enorm grote open haarden, zonder elektriciteit, zonder stromend water, met daarom heen een volledig verlaten dorpje. Een ideale omgeving voor een opgroeiend kind met muzikaal talent. Mijn hart ligt in Zuid-Frankrijk en bij de bevolkingsgroepen die het daar vanaf het jaar nul tot 1314 groot en bloeiend hadden gemaakt. Het Merovingische koningshuis, de Catharen en de enige ridderorde ooit, de orde bestaande uit vechtmonniken, de Orde der Tempeliers. Maar ik zal de lezer van dit blogje niet lastigvallen met mijn zo interessante onderzoeken daarnaar. Zoals mijn goede vader, bekend met mijn liefde voor al het ongewone, altijd zei – verstandig is het om met beide voeten op de grond te blijven staan in de tijd waarin je dan leeft. Kijk om je heen en geniet ook van wat je ziet en meemaakt. Terug naar het dategebeuren. De datingsite Relatieplannet heeft het inmiddels opgegeven en stopt per 1 juli a.s. Het is ook niet meer mogelijk om je daar in te schrijven, ook al was ik net van plan om contact te leggen met een bepaald man die zich daar in de etalage heeft gezet. Maar wellicht dat een aantal mannen deze maand en volgende maand hun toevlucht gaan zoeken bij deze datingsite en dan kan ik alsnog contact met hem zoeken. Wij hebben ooit eerder gemaild met elkaar. Toen kwamen wij niet verder. Maar tijden veranderen en ik heb de neiging zo nu en dan anders naar bepaalde personen en situaties te kijken. De tijd is daar dat ik toch graag eens zou willen kijken of die man en ik samen wat aardigs kunnen gaan doen. Liefde zit in een klein hoekje – is het niet – en in principe heb ik maar eén man nodig. Samen is altijd aardiger dan alleen. Hoewel zo iemand als ik goed de moed kan verliezen bij een datingsite als Relatieplannet. De grote hoeveelheid mannen in de leeftijdscategorie waar ik naar kijk, geeft bij mij alleen maar de indruk dat overdaad schaadt. Merkwaardig genoeg wordt door Relatieplannet verteld dat zij stoppen omdat zij niet meer kunnen opboksen tegen buitenlandse datingsites. Ik vraag mij werkelijk af welke datingsites zij dan bedoelen. Maar wellicht is er bij hen alleen maar wat loos op financieel vlak en, als daar wat meer aandacht aan besteed zou worden, dat vele problemen weggepoetst kunnen worden. Hoewel ik ook niets voel voor het financieel onder druk zetten van datezoekers, zoals ik ooit gezien heb bij een datingsite waar ik mij de naam niet zo snel van kan herinneren. Je kunt je daar wel inschrijven, maar als je foto’s van aangesloten mannen in je aandachtsgebied wil bekijken, dan dien je een abonnement af te sluiten. En dat dan direct voor 6 maanden of meer. Waarbij telkens in elke fase van contact nog bijbetaald dient te worden om volledige profielen te zien of zelfs om zelf per mail contact te leggen. Deze datingsite Match4Me is zo gek nog niet wat dat betreft.


geplaatst door Rianne - 8237 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl