Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 17 januari 2021

Joepie

Nooit te laat voor goede voornemens voor het nieuwe jaar. In de hoop en de verwachting deze goede voornemens het hele jaar 2021 en het liefst ook nog de komende jaren vol te houden. Ik heb het dan niet over het teveel eten van chocolade – wat ik zo vreselijk lekker vind – maar over het uitsluitend aandacht besteden aan mannen die werkelijk waarde hebben. Verleden jaar ben ik daar al mee begonnen en tot nu toe bevalt mij dat bijzonder goed. Ik laat alleen nog maar mannen in mijn leven toe die aantoonbaar eerlijk zijn, beschikken over een goed gevoel van humor en waarmee behoorlijke gesprekken te voeren zijn. Uiterlijk helpt ook mee natuurlijk maar alle andere factoren dienen wel aanwezig te zijn. Een man dient voor mij net zo verrassend te zijn als de afgelopen weken een van mijn grote interesses – geopolitiek. Man, man, man wat een aardigheid heb ik voorbij zien komen en absoluut niets daarover in Nederlands landelijke dagbladen of op TV. Stel je ook voor dat de MSM eens echt nieuws zou brengen. En dat terwijl er de afgelopen weken – en ook de komende weken – wereld geschiedenis geschreven wordt. Ooit gehoord van de satelliet Leonardo? Eigendom van de Italiaanse staat en voor eeuwig verhuurd aan het Vaticaan? Zo nee – ga dat dan eens goed uitzoeken want anders mist u veel van wat er werkelijk in de wereld gebeurt. Satelliet Leonardo is het belangrijkste communicatiepunt geweest om via EU servers ervoor te zorgen dat de illegaal op het internet aangesloten telcomputers, gebruikt bij de US presidentsverkiezingen, miljoenen stemmen voor Trump werden geswitcht naar stemmen voor Biden. Logisch toch – niemand kan verwachten dat een zich continue in zijn kelder verstoppend viezig mannetje ooit enige stem bij die verkiezingen zou behalen. Verder heeft president Trump al in 2018 een wet door Congres en Senat gesluisd inhoudend dat, als er bij US verkiezingen aantoonbaar sprake zou zijn van buitenlandse inmenging, de verkiezingsuitslagen ongeldig zijn en de zittende president in functie blijft. Bij deze verkiezingen vond aangetoonde (sworn affidavits, rapporten federale deskundigen en gevonden geldstromen) inmenging plaats vanuit Canada (eigenaar telcomputers), China (miljoenen en opdracht), de EU (consensus uitvoeren stemfraude), de UK (coördinatie), Duitsland (servers), Frankrijk (servers), Spanje (servers), Italië en het Vaticaan (satelliet Leonardo). Doordat ik ging analyseren, vlogen de weken voorbij. De US heeft enige belangrijke Italiaanse politici en Vaticaanse geestelijken gearresteerd. Met toestemming Italië natuurlijk - wegens hoogverraad t.a.v. een NATO bondgenoot. De verwachting is dat meer EU politici gearresteerd zijn of gaan worden. De Italiaanse regering is deze week afgetreden - zou aan covid liggen, maar ligt natuurlijk aan satelliet Leonardo en Italië ’s rol bij de fraude US verkiezingen. En deze week is Rutte’s kabinet gevallen. Zou aan de toeslagen affaire liggen – maar denkt u dat nu echt?! Kortom – volgende week is het ademloos toekijken naar wat gaat gebeuren. Weet u wat de Insurrection Act 1807, die president Trump afgelopen week getekend heeft, beoogt?! Zo nee – dan is het verstandig om daar eens goed naar te kijken - dat voorkomt verwarring en verbazing als gevolg van alle misinfo MSM. 30.000 zwaarbewapende militairen hebben Washington DC inmiddels afgesloten. En denkt u nu echt dat zij daar voor Joe Biden zijn?! De triomf treinintocht van Biden is geschrapt en inmiddels twee repetities inauguratie zijn geschrapt. Verder heeft president Trump op 2 november 2020 bij Executive Order de Federatie Amerika afgeschaft en ingesteld de Nesara Government voor heel US. Wat denkt u dat dat voor effect zal hebben voor de op 3 november 2020 gehouden verkiezingen president Federatie Amerika? Heerlijk zoiets. Een mens haar hobby is een mens haar leven. En het jaar 2021 wordt nog mooier – ik zie mijn ideale man komen aanlopen – groot, met baard en goed gehumeurd.


geplaatst door Rianne - 4640 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl