Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 7 februari 2021

DeBaas

Altijd lastig om gevoelens van liefde voor een man te analyseren. En vallen die gevoelens wel te analyseren of is het beter om gewoon alles prettig over je heen te laten komen zonder daar al teveel over na te denken. Liefdesgevoelens kunnen je wereld goed op z’n kop zetten op het moment dat de juiste man voorbij wandelt. Dan bedoel ik niet letterlijk dat hij voorbij wandelt natuurlijk. Liefde is niet iets dat zomaar opkomt op het moment dat een aardig figuur in zicht komt. Bijna nog belangrijker dan de buitenkant is de binnenkant van het geheel aan mannelijkheid. Achter een fraai uiterlijk kan een vreselijk lege geest verborgen gaan. Een man bijvoorbeeld die alleen maar aandacht wil voor zichzelf en niet bereid en/of instaat is om meer dan het absolute minimum aan aandacht te geven aan de vrouw op dat moment bij hem. Een man die bijvoorbeeld de hele dag op de bank hangt en waarbij het woord – initiatief nemen – nergens in zijn woordenboek voorkomt. Een man die bij wijze van spreken elke keer meegetrokken dient te worden naar zoiets als een aardige wandeling en dan instaat is dat ook nog te verzieken. Of een man met weinig interesses. Iedereen heeft interesses, denk ik altijd. Maar als de enige interesse van die man bestaat uit het hangen voor het dode scherm van een televisie dan leidt dat tot niets en nergens. Kortom – om gevoelens van liefde te laten ontstaan, is het nodig dat die fraaie buitenkant overeenkomt met een redelijk attente mannelijke binnenkant. Een man die er is als mens, die opvalt als hij binnenkomt en staat voor wat hij zegt. Opgevoed door echte mannen, is het voor mij niet mogelijk om met minder genoegen te nemen. En geloof mij maar – de lat ligt daar hoog. Een echte man is instaat en bereid om rekening te houden met een vrouw en haar de indruk te geven dat zij een prachtig en kostbaar juweeltje is. En helaas - een dergelijk man met fraai uiterlijk en even fraai innerlijk is net zo lastig te vinden als de spreekwoordelijke speld in de hooiberg. En ik ben in mijn leven toch heel wat mannen tegen gekomen – en dan bedoel ik letterlijk tegengekomen, niet dat ik daar ooit relaties mee gehad heb. In mijn werkend leven was ik vaak de enige vrouw of maakten de vrouwen minder dan 5% van het geheel uit. Veel geleerd van de heren dat wel – zoals afstand houden, voorzichtigheid, niet te lang blijven plakken bij de vrijdagmiddag borrel, en ga zo maar door. Nooit gedate met zakelijke relaties; dat beperk ik graag tot mijn privéleven en dan verloopt alles een stuk beter; zeker als de relatie geen stand houdt. Resultaat van al dat geheel is wel, dat zo’n overdaad aan mannen in mijn leven ook de mogelijkheid heeft gegeven om mannelijke zielen te analyseren. En hemel nog aan toe – wat zitten daar verschillen in. Van de man waar je maar eén keer - BOEH – tegen hoeft te roepen en hij is meteen verdwenen. Tot de man waar je ook – BOEH – tegen roept, die dan met een vrolijke grijns niet weet hoe snel hij een praatje met je wil maken. En dan nog van alles daartussen in. Duidelijk moge zijn dat de man die na de BOEH direct op mij afstapt een man voor mij zou kunnen zijn. Want alleen een echt man stapt direct op zijn doel – in dit geval de vrouw - af. En heren, vergeet niet, de vrouw is altijd de baas; tenminste die illusie weet de juiste man haar altijd te geven. Waarna die man vaak ook perfect weet het evenwicht in de relatie instant te houden. Give me such a man anytime.


geplaatst door Rianne - 4494 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl