Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 28 februari 2021

KnapOfNiet

Zo aardig en tegelijkertijd zo vreemd – de stelling dat vrouwen kiezen voor knappe mannen voor een korte termijn relatie en kiezen minder knappe mannen voor een lange termijn relatie. Aardige stelling – omdat het aanleiding geeft tot nadenken – zou de stelling waar zijn of niet. Vreemde stelling – omdat iedereen een andere voorstelling heeft van wat een knappe man/vrouw is. Beauty is in the eye of the beholder – is het niet. Maar zou het waar zijn dat een vrouw een knappe man kiest voor een korte termijn relatie. Of is het de knappe man zelf die alleen maar gaat voor een korte termijn relatie. Omgekeerd dus dan wat de stelling aangeeft. Eigenlijk kan ik mij ook moeilijk voorstellen dat vrouwen liever allemaal korte termijn relaties hebben. Sja – als je een bepaald soort vrouw bent, dan wel natuurlijk. En het percentage van dat soort vrouwen is verwaarloosbaar in het grote geheel der vrouwen. Zelf vermoed ik dat de steller van die stelling de situatie niet heeft bekeken van de kant van de vrouw, maar van de kant van de man. De steller noemt een knappe man ook een Don Juan of een Casanova. Met andere woorden – mannen die gewoon zijn in het versieren van een vrouw en in dan het liefst of uitsluitend slechts voor een one-night stand. Gelukkig maar dat er ook knappe mannen rondlopen die geen Don Juan of Casanova willen uithangen en die zelf wel degelijk op zoek zijn naar een wat langere relatie. En dan het gestelde dat een vrouw, die een wat langere relatie zoekt, gaat kiezen voor minder-knappe mannen. Opnieuw – wat is nu precies een minder knappe man. Een vrouw zoals ik die van huis uit is opgegroeid met de stelling – alles wat een man meer heeft dan een aap is meegenomen – bekijkt de mannenwereld toch vanuit een heel andere invalshoek. Net zoiets als het gestelde – een man verliest veel van zijn aantrekkelijkheid in korte broek. Ik daag iedere vrouw uit om eens op een zonnige dag op het terras van een van die vele strandtenten te gaan zitten om dan te kijken naar al het mannelijke schoons dat langs wandelt. Zonder in herhaling te vervallen, zullen vele vrouwen het dan met mij eens zijn. Ach je zult ongetwijfeld ook zoiets als de fraai gebouwde beach boy van elke leeftijd voorbij zien komen. Maar geloof mij – uiterlijk hoeft soms ook niet alles te zijn. Ach – laten wij allemaal maar gewoon naar iets aardigs en blijvends blijven zoeken. Nu er dankzij Den Haag en Rutte’s pest-fictie geen cafés, uitgaanscentra, uitvoeringen en festivals meer zijn, is toch Jan en alleman afhankelijk geworden van datingsites. De boswandelingen, strandwandelingen en strandplezier zijn niet meer aan te slepen. Ach - datingsites hebben daar zelf helemaal geen probleem mee. Maar wat een toekomstige partner betreft, ga ik voor lang, stevig, sportief, aangenaam voor het oog, intelligent en met de juiste uitstraling. En een dergelijk exemplaar van mannelijkheid is verbazend lastig te vinden. Maar ergens loopt hij gewoon rond en is op zoek naar mij.


geplaatst door Rianne - 4458 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl