Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 7 maart 2021

Aantrekkelijk

Zo grappig – ik las ergens dat een man die met een hond rondloopt een vrouwentrekpleister is. In mijn dorpje zijn er veel mannen met honden en op basis van de hond ga je langzaam maar zeker de man herkennen. Maar om nu te zeggen dat die hond zijn baas een extra aantrekkingskracht geeft -nee dat heb ik toch nooit kunnen ontdekken. In mijn visie is een man wel of niet aantrekkelijk voor het oog en of hij nu een hond naast zich heeft lopen of een vriend of zelfs zijn vrouw of zijn vriendin maakt helemaal niets uit voor zijn aantrekkelijkheid. Twee puppy cursussen heb ik ooit gelopen worstelend met mijn steeds groter en eigenwijzer wordende Leonberger. Zo mijn best gedaan om daar een redelijk getrainde hond van te maken. Mislukte helemaal en mijn Leo zakte voor elk examen om uiteindelijk redelijk getraind te worden in het trainingsinstituut van Martin Gaus te Lelystad. Maar ook op de puppy cursussen geen enkel aantrekkelijk man in velden of wegen te zien. Helaas is dan de conclusie dat die hele stelling van man met hond als vrouwentrekpleister de vuilnisbak in kan verdwijnen. En wat blijft er dan nog over om een man te laten opvallen? Want opvallen op wat voor soort manier is toch de eerste stap om vrouwen voor je te interesseren. Zoveel grappen gezien wat dat betreft – foto op de boot die niet van hem is, foto voor of in het huis dat niet van hem is, foto van hem leunend tegen de auto die niet van hem is. Een man die ervan uitgaat dat bezittingen belangrijker zijn dan hijzelf als mens zal zijn. De leukste foto’s vind ik altijd de foto waarbij de man zijn favoriete sport beoefent. Zoiets als met een hengel naast de vliet, balancerend op zijn windsurf board of zwaaiend met een tennisracket of een golfstick. Zo’n man doet tenminste nog wat en als je mijn leeftijd bereikt hebt en zelf nog volop bezig bent, wil je graag een man naast je die ook nog leuk actief bezig is en niet iemand die langzaam maar zeker denkt het bejaardenhuis in te sukkelen. Zo’n pre-bejaarde die zijn huis met grond al verkocht heeft om zich te nestelen in een veilig appartement, dat met een lift te bereiken is, ergens heel hoog. Geen tuin meer, geen huisdiertje meer, geen lopen meer door je eigen groentetuin, geen stoelen die je buiten onder de boom kunt zetten als de zon lekker schijnt. Alleen maar uitzicht en dan ook nog de TV de hele dag aan – ik gruwel van zoiets. Goed – uiteindelijk wordt iedereen wel eens een keertje echt oud maar bij mij kan dat nog wel een 25 jaren duren, als het er niet meer zullen zijn. Graag breng ik die komende jaren door naast een man die leeft volgens dezelfde tijdslijnen. Voor het geval dat het de lezer interesseert – ik heb die man al gezien hoor en wij kennen elkaar al jaren en jaren. Iets ouder dan ik en een ongelooflijk actief figuur. Voor hem heb ik weer de rol aangenomen die ik in een verleden ooit eerder vervulde. En dat is dat ik de geopolitieke werkelijkheid bijhoudt en uitpluis en daarna in begrijpbare info aan hem doorgeef. Daardoor is hij goed geïnformeerd en wellicht helpt dat om de juiste beslissingen te nemen die nodig zijn. Van zijn kant krijg ik telkens warme liefdesbetuigingen, hartjes en zoentjes retour en ik vraag mij altijd af of hij dat nu werkelijk meent. Maar toch prettig als een man mij kan stimuleren om iets uit te zoeken. Geopolitiek uitzoekwerk is een van mijn vele hobby’s dus behalve dat ik hem daar een plezier mee doe, doe ik er mijzelf ook een plezier mee. Gaat u zelf maar eens kijken wat de geopolitieke belangrijkheid wereldwijd is van de heringevoerde goudstandaard en QFS tegenover de FED en wist u dat QFS recent is ingevoerd? Gaat u eens kijken wat de wereldwijd belangrijke gevolgen gaan zijn van Nesara en Gesara. En dan zijn daar ook nog de te vernietigen DUMBS en MACLAVS, met daarnaast de fantastische MedBeds. Zulke geinige gegevens en wetenswaardigheden. Zou er iemand tussen de lezers van dit blogje zijn die ook weet waartoe de US Quantum Computer allemaal instaat is? En ooit van Project LookingGlass gehoord? – Bestaat echt en is al jaren geleden van de fouten der aarde weggehaald en nu in handen van de US Special Forces – Joepie!!!


geplaatst door Rianne - 4535 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl