Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 14 maart 2021

Date

Het is wat tegenwoordig om een date te regelen. Geen restaurant, café of ander uitje zoals een dierentuin open en het is geen oplossing om de date meteen bij mij thuis uit te nodigen of omgekeerd naar zijn huis te gaan. Ik wil eerst even kijken of de date wel de date is die ik in mijn gedachten van hem gemaakt heb. Gewoon – eerst kijken wat voor vlees ik in de kuip heb. Als er zaken niet kloppen aan de date, zoals anders dan de gepresenteerde foto’s en profielschets, dan wel een heel andere uitstraling dan verwacht, wil ik nog graag de mogelijkheid hebben om snel weg te kunnen. Dus met een date nu eens afgesproken om te gaan wandelen in de bossen bij ’s-Graveland – een voor mij heel bekende omgeving en ligt netjes halverwege onze beider woonplaatsen. Heel mooie bossen trouwens en heerlijk wandelen onder die eeuwenoude bomen met dikke basten. Dus opgetut, opgewekt, voorzien van verstandig schoeisel en lekker warme jas en muts die kant op. Na een uurtje rijden en precies op de afgesproken tijd van half twaalf reed ik de betreffende parkeerplaats op en keek om mij heen of zijn auto er al stond. Wij hadden tevoren automerken, kentekens en telefoonnummers uitgewisseld – dus kon er weinig misgaan. Dacht ik. Hij zou zorgen voor wat lekkers en ik had het drinken meegenomen. Zijn auto stond er nog niet, dus parkeerde ik mijn auto achterstevoren zodat ik hem makkelijk kon zien aankomen. Toen was het wachten geblazen en was ik blij dat ik in die korte regenbui nog even in de auto kon blijven zitten. Na ongeveer een half uur wachten, dacht ik er verstandig aan te doen om hem maar even te bellen waar hij bleef. Maar het telefoonnummer dat hij opgegeven had, bleek niet te bestaan, vertelde mijn mobiel. En ik had dat telefoonnummer toch correct overgenomen van de email die hij mij stuurde. Ik had zelfs nog een keer gecontroleerd of ik het telefoonnummer juist had. Ik schrok er wel even van; maar wellicht had ik toch een fout gemaakt. En natuurlijk was het verstandig om nog even te wachten want, als er bij hem plotseling wat tussengekomen was, kon hij natuurlijk ook mij op mijn mobiel bellen. Na nog eens 30 minuten wachten, was er nog steeds geen telefoontje van hem en nog steeds zag ik zijn auto niet komen. Na goed anderhalf uur gaf ik het op, belde een van mijn familieleden die in Hilversum woont, reed weg en ging leuk een paar uurtjes bij familielid klagen over wat mij overkomen was. Dat luchtte op en terwijl hij allerlei lekkers voor mij neerzette, viel al dat negatieve weer terug op z’n plek en ging langzaam de zon schijnen. Thuisgekomen mailde ik de date en vertelde hem het niet netjes te vinden dat hij niet gekomen was en niets van zich had laten horen. Ik kreeg geen enkele reactie retour van hem. En een blik op de datingsite gaf de info dat hij zich daar had laten uitschrijven. Sommige figuren zijn het gewoon niet waard om ooit nog tijd aan te besteden. Gelukkig had lief familielid voor mij de dag weer prettig en vertrouwd gemaakt.


geplaatst door Rianne - 4683 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl