Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 21 maart 2021

TheeMetWolkjeMelk

De zon kwam net op toen ik wakker werd en meteen ging mijn blik naar de man naast mij. Hij was nog diep in slaap en ik was bezig om langzaamaan goed wakker te worden. Een blik op de klok leerde mij dat het 6 uur in de ochtend was en sjah – normale mensen zoals hij slapen dan nog. Wij hadden deze nacht niet stilgezeten of stilgelegen, want dat is een beter woord daarvoor. De gedachten daaraan waren zo prettig dat ik dichter tegen hem aan ging liggen en voorzichtig een kus op zijn wang gaf. Mijn beloning was een licht gegrom en een arm die om mij heen geslagen werd, waarna hij verder sliep. Zo voorzichtig als maar mogelijk was, maakte ik mij los uit zijn arm en stapte het bed uit. Buiten leek het zonnig en warm te worden, net als dat het de vorige dag was geweest. De vogels waren al op en druk bezig om de boel op te vrolijken. Blijven liggen in bed is niets voor mij. Ik besloot naar beneden te gaan om voor mijzelf een kop thee te maken en voor hem een koffie. Altijd vervelend om in de ochtend die koude trap af te lopen en dan was die hele koude hal ook nog door te lopen. Dus nam ik de huislift. Ik had een keer een vriend met zoiets handigs als een huislift in zijn huis. Zo praktisch zo’n machientje en meteen geen last van de kou meer want de lift kwam bijna in de keuken uit. In de keuken scheen de zon naar binnen en had de temperatuur daar al tegen de 20 graden Celsius gebracht. Lekker warm dus. Thee en koffie waren zo gemaakt en met hetzelfde liftje weer omhoog. Hij sliep nog steeds, dus zette ik de koffie aan zijn kant van het bed, drukte een kus op zijn mond, speelde met mijn hand door zijn baard heen en vertelde hem dat er koffie naast hem stond. Of hij het begreep, weet ik niet. Maar ik zag wel dat zijn ogen langzaam probeerden open te gaan en hij rekte zich in al zijn schoonheid uit. Ik besloot niet te gaan wachten totdat hij helemaal wakker zou zijn. Ik trok eerst een warme vest van hem aan, schoof daarna de gordijnen een klein beetje opzij, opende de balkondeuren en trok zo stil mogelijk een stoel erbij zodat ik alles buiten goed kon zien en horen. Heerlijk in die stoel en in de zonnestralen, lekker warm in dat vest, genieten van mijn thee met een wolkje melk. Doordat het al aardig warm begon te worden en met al dat gezang van de vogels van die ochtend – of was het de warme thee geweest of de prettige herinneringen aan ons nachtelijk plezier – in ieder geval doezelde ik weg. Om weer wakker te worden door een paar armen om mij heen en een bloot mannen lichaam wat zich tegen mij aandrukte. Toen hoefde hij er geen enkele moeite meer voor te doen om mij uit mijn stoel te halen en binnen een paar seconden lagen wij weer tegen elkaar aan in dat ruime bed van hem wat nu opeens zo klein en intiem leek te zijn. Ontspannen en vol liefde hadden wij heel veel aandacht voor elkaars lichamen. Zijn liefkozingen zetten mijn gedachten stil en maakten mij warm van verlangen en verwachting van alle verdere explosies. Dit mocht van mij elke komende ochtend opnieuw gebeuren.


geplaatst door Rianne - 5260 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl