Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 19 april 2021

NeverCared

Tijd over voor het schrijven van blogjes en heerlijk om met schrijven je gevoelens van dat moment te verwoorden. Om een of andere reden is het lied van Willy Nelsen – I Never Cared For You opeens mijn favoriet geworden. Samen met de mooie muziekvideo die daarbij gemaakt is, is dat ook een hele fraaie uitvoering. En zo toepasselijk – iets wat iedere vrouw in haar leven toch meer dan eens zal overkomen. Het besef dat een man nooit van je gehouden heeft. Ook al vertelde hij gedurende het hele samenzijn heel iets anders. Ik zet die video wel op de video Wall – samen met een wat vrolijker video dan. Want herinneringen aan foute mannen slijten gelukkig altijd heel snel weg uit mijn geheugen. De wereld bestaat voor het merendeel uit heel veel aardige mannen en om een of andere reden schijn ik altijd aan te lopen tegen iets wat naderhand het twee keer aankijken werkelijk niet waard blijkt te zijn. De rotte appels tussen de mannen. Waar de neiging vandaan komt om aandacht te besteden aan rotte appels weet ik niet. Mijn jeugd en opvoeding was zeker, traditiegetrouw en normaliter zou ik die lijn moeten volgen. Maar om een of andere reden lukt mij dat niet zo goed. En vanaf heden gaat dat veranderen. Laatst vroeg mijn oudste broer van 82jaren oud mij of ik ooit dacht nog eenzelfde liefde te kunnen vinden als toen degene waarmee ik ooit trouwde. Nou – liever een ander soort man – was mijn directe reactie; maar hij bedoelde het natuurlijk niet zo. Mijn broer en ik zijn echt familie van elkaar – mensen die van binnen en buiten jong blijven. Een aantal maanden geleden is hij zijn echtgenote verloren en is bezig weer te wennen aan alleen zijn. Zo kwamen wij bij het onderwerp van de liefde uit. Broer luistert altijd zo aardig naar het wel en wee van mijn liefdesleven of wat daar voor door moet gaan dan. Hoewel hij er altijd direct vanuit gaat dat een man eerder bij mij wegloopt dan dat ik wegloop bij een man. Broer is ook echt conservatief aangelegd. Gepokt en gemazzeld in zijn vele directeursfuncties in binnen- en buitenland heeft hij als goed uitziend man jarenlang dagelijks zeker zijn portie aan schone secretaresses/medewerksters om zich heen gehad. Wat zijn blik ook wel lichtelijk vertroebeld zal hebben. Maar als ik hem de omstandigheden en het gebeuren met de man in kwestie uitleg, dan begrijpt hij altijd waarom ik ben weggelopen. Broer vroeg zich af hoelang hij zelf nog te leven had. Volgens mij kunnen dat nogal wat jaren zijn, want vele voorouders hebben hun best gedaan om allemaal gezond en goed functionerend tegen de honderd te worden. Dus broer kan nog wel even mee. Maar hij vroeg zich af of hij op zijn leeftijd nog de moeite zou willen doen voor een nieuwe liefde. En hij heeft, net als ik, geen enkele moeite met het alleen zijn. Waarop ik hem maar begon te vertellen van mijn pogingen om alle mannelijke oplichters in het vervolg links te laten liggen en alleen nog enthousiast te worden voor mannen die zowel aardig als lief en gewoon eerlijk zijn. Met andere woorden – ook in de datemarkt van vrouwen zitten er oplichters. Broer is zelf nog niet toe aan het kijken naar andere vrouwen, maar wellicht komt dat nog.


geplaatst door Rianne - 4374 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl