Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 21 maart 2021

TheeMetWolkjeMelk

De zon kwam net op toen ik wakker werd en meteen ging mijn blik naar de man naast mij. Hij was nog diep in slaap en ik was bezig om langzaamaan goed wakker te worden. Een blik op de klok leerde mij dat het 6 uur in de ochtend was en sjah – normale mensen zoals hij slapen dan nog. Wij hadden deze nacht niet stilgezeten of stilgelegen, want dat is een beter woord daarvoor.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 14 maart 2021

Date

Het is wat tegenwoordig om een date te regelen. Geen restaurant, café of ander uitje zoals een dierentuin open en het is geen oplossing om de date meteen bij mij thuis uit te nodigen of omgekeerd naar zijn huis te gaan. Ik wil eerst even kijken of de date wel de date is die ik in mijn gedachten van hem gemaakt heb. Gewoon – eerst kijken wat voor vlees ik in de kuip heb.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 7 maart 2021

Aantrekkelijk

Zo grappig – ik las ergens dat een man die met een hond rondloopt een vrouwentrekpleister is. In mijn dorpje zijn er veel mannen met honden en op basis van de hond ga je langzaam maar zeker de man herkennen. Maar om nu te zeggen dat die hond zijn baas een extra aantrekkingskracht geeft -nee dat heb ik toch nooit kunnen ontdekken.

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl