Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 21 april 2021

Muziek

Bent u ook wel eens in een klassieke bui? Ik bij herhaling en dat uit zich dan in het afdraaien van klassieke muziek. Ik houd ook van jazz en blues maar dan ben of kom ik wel in een andere stemming. Bij klassieke muziek word ik rustig en bij jazz en blues heb ik meteen de neiging om te gaan dansen.

Lees verder!

geplaatst door Riannemaandag 19 april 2021

NeverCared

Tijd over voor het schrijven van blogjes en heerlijk om met schrijven je gevoelens van dat moment te verwoorden. Om een of andere reden is het lied van Willy Nelsen – I Never Cared For You opeens mijn favoriet geworden. Samen met de mooie muziekvideo die daarbij gemaakt is, is dat ook een hele fraaie uitvoering. En zo toepasselijk

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 18 april 2021

DromenZijnBedrog

Het wordt zo vaak gezegd dat dromen bedrog zijn. Maar waarom komen die dromen dan telkens terug? De eerste keer dacht ik nog dat mijn droom over de ex louter toeval was. Ik had daarvoor zijn gezicht telkens voor mijn ogen voorbij zien komen. Logisch dan dat hij mij ook in mijn droom gaat lastigvallen.

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl