Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 16 januari 2018

We gaan gewoon weer normaal doen.

Zou graag luchtig op mijn manier willen zijn helaas het lukt niet. Op mijn netvlies staat het drama van de horror familie uit Amerika gebrand. De mens….. ik schaam me rot.

Lees verder!

geplaatst door Indi - nog geen reactiesdinsdag 9 januari 2018

emmetejjetemme

geplaatst door Indi - 1 reactiewoensdag 3 januari 2018

Mining

Afgelopen maand was de bitcoin voorpagina nieuws. Een alternatief betaalmiddel welke de afgelopen periode zo fluctueerde. Eerst dusdanig in waarde gestegen dat het als betaalmiddel onbruikbaar dreigde te worden, daarna dusdanig dalend dat het weer waardeloos dreigde te worden.

Lees verder!

geplaatst door Indi - nog geen reactiesdonderdag 28 december 2017

Resultaten

geplaatst door Indi - nog geen reactiesmaandag 18 december 2017

Kerst voor mij.

Het was koud, regenachtig en Kerstavond.
In een portiek van een winkel in de winkelstraat achter mijn flatje “woonde” een zwerfster. Beschutting zoekend tegen de koude nacht. Enigszins veilig voor de gevaren die de ontredderde zo kunnen bedreigen.

Lees verder!

geplaatst door Indi - 1 reactiedonderdag 14 december 2017

De treurwilg

geplaatst door Indi - nog geen reactiesdonderdag 7 december 2017

Discreet.

De nighty
Een mooi hotel daar werkte de nighty.
Discreet. Tijdens zijn werk observeerde hij de gasten. Probeerde hun kamernummers te onthouden. Een week

Lees verder!

geplaatst door Indi - nog geen reactieswoensdag 29 november 2017

Een Dating Workshop.

Liefde is voor mij een serene aangelegenheid ook al maak ik af en toe er een puinhoop van. Lange tijd zat ik al te dubben hoe meer bezoekers te krijgen. Liefst een gewenste bezoeker. Iemand die ook kiest voor duurzaamheid. Die ook verder wil dan de oppervlakkigheid van dating als dagelijkse behoefte bevrediging. Voorbij plotseling verlangen in verstandsverbijstering. Voorbij de ontsnapping aan de werkelijkheid middels verrijking van gemis bij derden. Maar hoe pak je dat nu aan? Ik lees en lees. Zo een beetje ieder advies ik vraag links en rechts maar loop vast in het oerwoud van de succes formules. Allemaal zegt het iets en door de regel past het niet voor en bij mijn gevoel. Natuurlijk wil ik best schuiven. Maar ook het hebben van minder gespannen verwachtingen helpt niet.

Lees verder!

geplaatst door Indi - 1 reactiemaandag 20 november 2017

Het beschadigde kind.

Vandaag is het de dag van de rechten van het kind 28 jaar geleden opgesteld. Nog steeds worden deze rechten op grove wijze geschonden het raakt mij diep.  In dit kader het volgende gedicht.

Lees verder!

geplaatst door Indi - nog geen reactieswoensdag 15 november 2017

Ik voel, dus jij bestaat

Vriend, de bomen naken tot kale staken
Aftekenend tegen de grauwe tijd
Rustend tot het weer laat ontwaken
Het nieuwe jaar u opnieuw verblijdt.

Lees verder!

geplaatst door Indi - nog geen reactieswoensdag 8 november 2017

Natuurwerkdag

Afgelopen zaterdag vier november was het natuurwerkdag met enkele single locaties verspreid door het land. Dat betekent dat op die locaties specifiek door singles ingeschreven kon worden. Een mooie gelegenheid om eens op een andere manier alleenstaanden en gaanden te ontmoeten.

Lees verder!

geplaatst door Indi - nog geen reactieswoensdag 1 november 2017

Halloween

Ik probeer naar mijn hart te luisteren . Daar waar normaal de inspiratie zit om te dichten en te verhalen. Het lukt deze week niet. Te veel zeer en gedachten van anderen om over na te denken.

Lees verder!

geplaatst door Indi - nog geen reactieswoensdag 25 oktober 2017

Append praten.

Om niet wereld vreemd te worden bezoek ik naast musea ook lezingen. Meestal is daar per auto goed te komen. Sommige steden wensen geen blik in de stad. Het stallen van de auto en het parkeergeld schijnt door de regel daar hoofd attractie te zijn.

Lees verder!

geplaatst door Indi - nog geen reactieswoensdag 18 oktober 2017

Weef

Overpeinzend

Weven is vrouwelijke wijsheid
Scheppen werd er geschreven
Ter bevoogding van vrouwelijkheid
In het Hebreeuws staat er weven.

Lees verder!

geplaatst door Indi - nog geen reactieswoensdag 11 oktober 2017

Stoptober

Geplande acties. Overal wordt ons gedrag beïnvloed. Wordt gepoogd ons te verleiden. Dit met middelen die ons daarbij zouden ondersteunen en ons moeten motiveren andere keuzes te maken of te volharden in onze keuzes waar de actie bij aansluit. Het mooie krachtenspel gericht op in- en extrinsieke motivatie.

Lees verder!

geplaatst door Indi - nog geen reactieswoensdag 4 oktober 2017

De clinic

De clinic

Lees verder!

geplaatst door Indi - nog geen reactiesdonderdag 28 september 2017

Pianospel.

 Vanochtend werd ik wakker met een beginnend piano spel in mijn hoofd. Lage eenvoudige diep doordringende akkoorden. Resonerend in een halve noot hogere aanslag erna. Enige momenten later vallen de korte kristal heldere hogere tonen bij. Pianospel. Twee handen die in verlangen vraag en antwoord verbeelden.

Lees verder!

geplaatst door Indi - nog geen reactieswoensdag 20 september 2017

'K-'w I 'j't

Voldongen eenzaamheid is een gedicht over het nu, gemis aan toen en verlangen naar wat nooit meer is. Liefde geef je samen vorm dat vraagt 24/7 investering. Ik hou niet meer van je doe je ook samen. Als een verzaakt gaat de relatie slijten. Verwaarloosde liefde is vluchtig voor beide. Wens iedere match hier de innerlijke kracht om de liefde vast te houden.

Lees verder!

geplaatst door Indi - 2 reactieswoensdag 13 september 2017

Eenzaamheid.

Over een week begint de week van de eenzaamheid. Onduidelijk waarom die week 11 dagen duurt. Misschien omdat eenzaam altijd de tijd laat kruipen vooral als je het gevoel van verbonden zijn mist. Geen onderdeel uit kunnen maken van een geheel is niet kunnen delen. Niet vanuit jezelf en niet kunnen ontvangen van een ander, veel redenen kunnen daar een rol in spelen. Het doet zeer. Ook als je het als toeschouwer ziet.

Lees verder!

geplaatst door Indi - nog geen reactiesdinsdag 5 september 2017

Liefde een brug voor Iedereen

 

Waar wij bruggen kunnen bouwen
Door ons muren worden geslecht
Waar vrede kan gaan groeien
Daar bloeit de liefde echt.

Lees verder!

geplaatst door Indi - nog geen reactieswoensdag 30 augustus 2017

De r komt weer in de maand.

De r komt weer in de maand.
Ik heb een zwak voor een r maar ook voor der cello die het geluid van een hunkerend hart nabootst al mocht ik die nooit horen. Haar trouwens ook niet maar dat heeft met mijn tekortkomingen te maken. Luisteren en horen zijn nu eenmaal 2 verschillende dingen. Had ik maar beter gehoord….syntaxis der liefde verwoorden tot een semantiek van abbreviaties die ik niet doorgrond krijg. Het vriest.
De r in de maand ja. De r van ander weer van weerstand van rust reinheid en regelmaat want de kindeRen gaan weeR naaR school. (Waarom plaatsen ze die borden bij oversteek plaatsen waar je nu net dat kind dan niet ziet) Dus ook de r van rauzende pubers door mijn huiskamer en van huiswerk. De r van regeerakkoord en de derde dinsdag in september waar ik benieuwd naar ben of er dan ook al een nieuwe regering is. Erg handig als het over zoiets belangrijks als de rijksbegroting gaat. De r van rsi door het toenemende gebruik van office functionaliteit op de smartphone waar we dit najaar over bij gepraat gaan worden en de rsi vriendelijke invoer toetsen bordjes waar de smartphone op aangesloten kan worden en die met Kerstmis onder de kerstboom liggen. Het is helaas ook de r van donkere dagen en depressiviteit van blaadjes op de rails. Dat ik er voor dezen mag zijn wat ik met veel liefde doe. Rauwheid en ontwrichting raakt mij. De r uit cursus en weer wat anders, van het retroperspectief en wat we daar wel allemaal in moeten plaatsen. Krijg steeds meer zin om een prospectieve praktijk te starten. De r uit ergo sum om ons zelf te verheffen en ja uit Kyrie Eleison. De r van relaties die gevormd gaan worden nu de vakantie liefde zijn werk heeft gedaan of van ruzies waarbij de relaties op de proef worden gesteld. Langzaam komen we dan bij de r van rommelen in de marges. Ik heb daar weinig mee snap het ook niet. Ben behoorlijk zo niet vreselijk monogaam en verlies mij zelf dan ook volledig in een relatie en wat daar bij komt kijken. Moet ik daar in leren? Voel mijzelf dan een beetje tussen het tuingereedschap staan. De hark om precies te zijn. Verbazend over wat dan als maatgevend zou zijn en als feitelijk bewezen is. Een op de drie rommelt wel eens in de marge en er wordt wat afgerommeld als ik id/sbs moet geloven. Reden om het niet meer te kijken ik geloof nu eenmaal in echte warme liefde en niet in bedrogen liefde. Gelukkig zit de r ook in serieus proberen er iets van te maken. De r is in de maand. Ik moet eerlijk bekennen. Bij mij zit de r ook in 3 seizoenen. Mijn oudste lieverd deze zomer voorbereiden op her examens daar kwamen ook veel r’s bij kijken rijden en repeteren. De lente is een seizoen zonder r een nieuw begin verlang naar de lente met een r. Al mag die r best wel eens eerder komen ook in de marge zolang daar ook de r van eerlijk oprecht en tederheid bij is. Het wordt donker maar ver voor ons straalt het licht. Als zonnekind mijn armen strekkend, naar haar verlangend. Verlangend naar rust. Wens jullie een mooie R toe in alle verschijningsvormen en seizoenen.
Indi.

Lees verder!

geplaatst door Indi - nog geen reactieswoensdag 23 augustus 2017

Pat stelling

Oh hart dat mij vergat,
was ik maar een kat,
zich warmend aan de zon,

Ben de koude zat.
Angstig voor wat ooit als spel begon,
Nu eindigend in pat.

Lees verder!

geplaatst door Indi - nog geen reactiesVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl