Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zaterdag 21 december 2019

2020

Zo gaat dat op de vrijmibo, die op de laatste werkvrijdag van het jaar is omgedoopt tot de kebo, de kerstborrel. In de gedwongen haast van het door de conciërge geforceerde einde - we weten allemaal wie echt de baas is op school – kom je allerlei mensen tegen die je kunt missen en mis je allerlei mensen die je wilt tegenkomen, zoals die leuke docente die vorige week is begonnen, maar dat terzijde.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 1 december 2019

Stam

‘Nou pap, gefeliciteerd’, zei mijn zoon vorige week lacherig door te telefoon, ‘er is een stamhouder geboren.’

Lees verder!

geplaatst door Janszendonderdag 14 november 2019

Nieuw 2.0

Het begon jaren geleden. Het Nieuwe Werken, het Nieuwe Leiderschap, het Nieuwe Bankieren, het Nieuwe Vergaderen. Vul zelf maar aan. Het Nieuwe Daten. Oude Wijn in Nieuwe Zakken. Maar die dorst is blijkbaar niet te lessen.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 27 oktober 2019

Dossier

Ik had laatst een Whatsapp-correspondentie met een oude liefde. Niet in jaren, nog steeds niet, maar in termen van verleden tijd mag ik haar grijs noemen. Ze vroeg me of ik ervoor voelde – pas op voor die formulering, het betekent heel iets anders dan ‘vind je het leuk’ of ‘heb je zin’ – om haar weer eens te ontmoeten.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 6 oktober 2019

Heimwee

Ik heb er vooral in de herfst last van. Lezers die nu denken dat ik me aansluit bij de herfstdepressie waar veel van mijn generatiegenoten mee kampen, kan ik geruststellen. Daarvan is geen enkele sprake.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 5 reactieszondag 22 september 2019

Leven

Als de getroffen gebieden na de watersnood van 1953 net een beetje beginnen op te drogen, aanschouw ik in dat jaar op 27 april om tien over zes in de avond het levenslicht.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 8 september 2019

Overgang

Nee, ik doel niet op die ene in het bijzonder, die van de opvliegers en de onnavolgbare stemmingswisselingen. Die ken ik alleen van horen zien. Ik bedoel het meer algemeen. Overgangen. Letterlijk en figuurlijk. Ruimtelijk, fysiek en mentaal. Ik kan er niet zo goed tegen. Ik vermijd ze het liefst, wat natuurlijk onmogelijk is.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactiesvrijdag 23 augustus 2019

Elektrisch

Het gewone leven lijkt in bijna alles op het leven zoals dat tijdens de vakantie op een camping wordt geleefd. In bijna alles.
Eén verschil is, als het een camping in Zuid-Frankrijk is, dat het vijftien tot twintig graden kouder is in Nederland. Een ander en veel opvallender verschil is, dat, geheel in tegenstelling tot mijn beeldvorming daarover, betrekkelijk veel Nederlandse automobilisten zich een stuk horkeriger gedragen dan Franse, iets wat mij op de terugreis begon op te vallen vanaf Lille en eenmaal binnen de bebouwde kom vooral op rotondes; dat zijn voor Nederlandse automobilisten toch vooral overbodige en onhandige onderbrekingen in een van oorsprong rechte weg waar je bij voorkeur met gierende banden en natuurlijk zonder richting aan te geven overheen scheurt.
Ik heb het weer overleefd, tweeënhalve week op mijn gezellige gezinscamping met voor ieder wat wils aan de voet van de Catalaanse Pyreneeën, de terugreis inbegrepen, en ze waren weer talrijk vertegenwoordigd, de gezellige gezinnen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactiesdinsdag 18 juni 2019

Buurman

‘Juni is een echte verjaardagsmaand in onze familie’, zei mijn buurman toen ik hem op de portiektrap tegenkwam.
‘Mijn zus wordt overmorgen tachtig, ik word over een week zeventig en mijn vrouw wordt morgen vijftig.’

Lees verder!

geplaatst door Janszenwoensdag 22 mei 2019

Vergankelijk

En als je twee keer niet oplet, is het schooljaar alweer bijna voorbij. Er maakt zich tegen die tijd altijd een stemming van de leerlingen meester die nog het het beste kan worden omschreven als een kruising tussen balorigheid, loomheid en onverschilligheid.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiewoensdag 1 mei 2019

Lot

Ik bezoek de vrijmarkt al twee jaar niet meer. De laatste keer dat ik er was, kwam ik op een ongewilde en vooral zeer ongewenste manier in aanraking met het voorvoegsel vrij.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 14 april 2019

Tulpen

En zo kwam het dat ik vorig weekend samen met een aantal collega’s en ruim 250 leerlingen naar ’s werelds grootste bloementuin toog.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 5 reactieszondag 31 maart 2019

Voorjaar

Ik woon dicht bij het strand. Zo dicht dat ik uitzicht heb op de duinen en door de openslaande deuren op het westen het ruisen en, bij harde westenwind, het bulderen van de zee en het gekrijs van de meeuwen hoor.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiedinsdag 12 maart 2019

Rome

Tien jaar geleden betrad ik voor het eerst het gladde en soms dunne ijs dat daten heet.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactievrijdag 22 februari 2019

Zwoegen

Liefde is een werkwoord, zeggen veel mensen. Het zal wel. Als we nu toch onzin aan het verkondigen zijn: weet je wat ik echt een werkwoord, zeg maar gerust een zwoegwoord vind? Samen. Vooral het meervoud vind ik lastig, de eerste persoon in het bijzonder: wij samen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 3 reactiesmaandag 4 februari 2019

Snel

Ik ben laatst met een goede vriendin gaan speeddaten. We wilden eens iets anders dan uit eten en naar de film.

Lees verder!

geplaatst door Janszenmaandag 21 januari 2019

Veiligheid

Laat ik nu jaren hebben gedacht dat ik mijn status als langdurig alleenstaande te danken heb aan bindingsangst. De eerste twee jaar na mijn scheiding was ik nog vol goede moed. Of ik was nog een gevangene van mijn huwelijkse denken en ik kon me eenvoudigweg niets anders voorstellen dan dat ik binnen de kortste keren weer samen zou zijn; dat kan ook. Maar na een paar jaar begon het gepieker en nog weer wat later sloeg de vertwijfeling toe.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 6 januari 2019

Trends

Die stomme verkiezingen, zoals Woord van het Jaar van Van Dale, Woord van het Jaar van het Genootschap Onze Taal, de Top 1000 van Qmusic, de Evergreen Top 1000 van NPO Radio 5, de Top 2000 van NPO Radio 2, de Top 4000 van Radio 10, wie biedt meer, dat is allemaal nog onschuldig volksvermaak.

Lees verder!

geplaatst door Janszendonderdag 20 december 2018

Mango

Het is toch blokkeerfries geworden. Balanstrutje vond ik zelf weliswaar een goede vondst, maar toch wel een met een behoorlijk negatieve connotatie. En yogasnuiver is op drie geëindigd, dus eind goed al goed.

Lees verder!

geplaatst door Janszenwoensdag 5 december 2018

Balans

Het is weer de tijd van het jaar. De tijd van de lijstjes. Alhoewel, er zijn er dit jaar nog maar twee over die op mijn sympathie kunnen rekenen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiedonderdag 22 november 2018

Nivea

Het begint best gezellig. Ze stelt vrij persoonlijke vragen voor een eerste ontmoeting – voor veel deelnemers aan het relatie-experiment gaat het daar al fout – maar de sfeer is ontspannen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactiesdinsdag 6 november 2018

Buren

Ik kreeg als oud-abonnee van De Volkskrant een paar dagen geleden voor de zoveelste keer een aanbieding. Dit keer zou de krant, wederom tot ergernis van mijn bejaarde buren, vier weken lang midden in de nacht in de bus worden geknald voor maar vier euro en kreeg ik er bovendien een boek naar keuze cadeau bij, waarvan er één direct mijn aandacht ving: Erotische intelligentie van Esther Perel.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiemaandag 22 oktober 2018

Stuntelen

Elke week sluit ik mijn NT2-les aan de universiteit af met een kwartiertje Spraakwater. Raak in gesprek en leer elkaar kennen, luidt de ondertitel. Het spel bestaat uit een aantal dilemmavragen en een aantal zogenoemde hersenkrakers (vragen, gewetensvragen vaak, waarop de deelnemers antwoord moeten geven).

Lees verder!

geplaatst door Janszenmaandag 8 oktober 2018

Duurzaam

‘Mag ik vragen waar deze van gemaakt is’, zei ik. ‘Dat wilt u niet weten meneer, maar het is een aanbieding en de winter komt u er zeker mee door. Het ligt er een beetje aan wat u zoekt.’

Lees verder!

geplaatst door Janszenmaandag 24 september 2018

Piek

Dat onderzoek volgens welk zou blijken dat vrouwen op hun achttiende pieken in hun online datingcarrière en mannen op hun vijftigste liet me maar niet los.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiemaandag 10 september 2018

Begeerlijk

Het is weer blogtijd, volgens de redactie. Vooruit, maar om het nu alweer over mijn werk te hebben, waar ik aan het begin van het schooljaar tot over mijn oren inzit, dat is ook zowat. Over de liefde dan? Nee, want ik zit tot over mijn oren in mijn werk en daar heb ik dus helemaal geen tijd voor.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 26 augustus 2018

Markt

Je zet twee keer de wekker niet in de zomervakantie en het nieuwe schooljaar is begonnen. En ook al weet je dat aan alles een einde komt, als het dan weer eenmaal zo ver is, dat je je realiseert dat je de wekker moet zetten voor morgen, dan valt dat besef toch rauw op je dak.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiemaandag 13 augustus 2018

Zeilen

Wat een zomer! Ik houd van het strand. Ik woon aan het strand, nog net niet erop, en ik werk in het onderwijs, dus in de zomer is elke dag voor mij ‘another day in paradise’. Eén minpuntje: op mijn strand houdt ook een catamaranzeilschool huis.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 29 juli 2018

Primitivo

De kok vindt me leuk. Ik merk het aan alles. Zoekt vanuit de open keuken iets te vaak oogcontact. Komt me zelf mijn bestelling brengen. Geeft me ongevraagd wijnadvies. Vraagt hoe ik het eten vind. En serveert me ook zelf het toetje.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 15 juli 2018

Bellen

Kantelen (3) was misschien een betere titel geweest voor dit blog. Kantelen (1) ging over elkaar misverstaan, maar toch begrijpen en denken elkaar te begrijpen, terwijl je volkomen langs elkaar heen praat. Net als in de liefde.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 8 juli 2018

Graven

Kantelen (2) was misschien een betere titel geweest voor dit blog. Kantelen (1) ging over elkaar misverstaan, maar toch begrijpen en denken elkaar te begrijpen, terwijl je volkomen langs elkaar heen praat. Net als in de liefde.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 24 juni 2018

Kantelen

Ik ben na bijna vier jaar wel zo’n beetje uitgeblogd, dus toen ze me vroeg wanneer ik weer een blog zou plaatsen, beantwoordde ik haar vraag met een wedervraag.

Lees verder!

geplaatst door Janszenvrijdag 8 juni 2018

Tantracursus

‘Jij bent dertig jaar getrouwd geweest, wat weet jij nou van de liefde?’ ‘Je bent zo stil. Vind je me niet leuk meer? Of zit je soms aan die vrouw op je werk te denken?’ ‘Je houdt niet van me. Als je van me zou houden, zou je me wel meer aanraken.’

Lees verder!

geplaatst door Janszendinsdag 22 mei 2018

Bewaren

Ik heb in mijn huis één kamer over. Veel mensen maken van zo’n extra kamer een logeerkamer of een studeerkamer. Mijn extra kamer is een opslagloods. Je treft er van alles aan.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiedinsdag 8 mei 2018

Rosť

Op zonovergoten dagen als deze ga ik aan het einde van de middag vaak met een vriendin naar het strand. Ik gebruik het onbepaalde lidwoord een niet zonder nadruk. Dat lijkt nodig te zijn als je over de aard van je relatie met een lid van de andere sekse praat.

Lees verder!

geplaatst door Janszendinsdag 24 april 2018

Controle

Er zijn mensen die er heilig van overtuigd zijn, dat je wiskundig kunt berekenen hoeveel dates je nodig hebt om er uiteindelijk een ‘echte’ relatie aan over te houden.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiedinsdag 10 april 2018

Griezelen

Wat ik nu toch weer las. Er bestaat in datingland zoiets als een Standard Creepiness Rule ofwel de griezelregel. Die geeft aan hoe groot het leeftijdsverschil mag zijn tussen daters.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiemaandag 26 maart 2018

Dooddoener

Het ligt niet aan jou. Als je dit hoort, weet je dat het foute bingo is. We moeten praten, biedt nog enige hoop, maar bij ‘Het ligt niet aan jou’, is alles al verloren. Je wordt gedumpt met een complimentje. Je krijgt een schop onder je kont met een schouderklopje.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiemaandag 12 maart 2018

Canto

Ik luister de laatste tijd weer veel naar Canto Ostinato. Nadat de componist eind november 2012 overleed, was dat ook zo. Ik had het stuk voor zijn overlijden in geen jaren meer beluisterd. Zo gaat het meestal bij bekende en beroemde mensen. De beste manier om weer in de belangstelling te komen, is doodgaan.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 25 februari 2018

Later

Het is waarschijnlijk vooral het idee om alleen te zijn, meer dan het alleen zijn zelf, dat me af en toe nog bezighoudt. Ik ben het al ruim elf jaar en van uitzichtloos en ondraaglijk lijden is eerlijk gezegd geen sprake.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 11 februari 2018

Angst

‘Heb je nog een leuk onderwerp om over te bloggen’, vroeg ik haar. ‘Angst’, zei ze. Typisch vrouwenonderwerp, dacht ik. Mannen zijn natuurlijk ook bang, maar daar praten ze niet over, laat staan schrijven in het openbaar.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzaterdag 27 januari 2018

ADHDating

Voor Henk en Ingrid – kent u ze nog, het door Wilders eigenhandig gecreëerde gedroomde PVV-echtpaar - zijn er twee mogelijkheden. Of ze hebben, evenals hun kroost, zelf ook ADHD en beschikken over een aparte koelkast voor de gezinsmedicatie. Of Henk en Ingrid vinden ADHD allemaal maar moderne nieuwlichterij voor ouders die niets van opvoeden begrijpen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 14 januari 2018

#MeToo

Er is veel onrecht in de wereld. Nee, ik heb het hier niet over de 2 miljoen gevallen van kinderprostitutie en nee, ook niet over de tientallen miljoenen kinderen die wereldwijd anderszins seksueel worden misbruikt.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactieszaterdag 6 januari 2018

Driekoningen

Vandaag is het Driekoningen, het feest dat het einde van de kerstperiode markeert. Althans voor de doorsnee rooms-katholiek is dat zo.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactiesmaandag 25 december 2017

Binnenkant

‘Goedemiddag, ik zoek een vrouw. Dat model ‘Alleen voor de feestdagen’, custom made en dan ook graag turn key, want ik ben niet erg handig, is dat nog leverbaar? Niet? Dan had ik eerder moeten komen dan eerste kerstdag, zegt u. U hebt op dit moment alleen nog het instapmodel. Maar kan ik dat dan met wat opties nog wel de gewenste look & feel geven? Zo veel noten heb ik niet op mijn zang hoor. Als ze maar meegaat tot 2 januari.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 17 december 2017

Plannen

De meest domme vraag aan singles in deze tijd van het jaar is misschien wel: en, heb jij nog plannen met de feestdagen? Hij is dom om een paar redenen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactieszondag 3 december 2017

2030

Min of meer toevallig stuitte ik onlangs op een korte documentaire over daten in 2030. Of we tegen die tijd nog wel iemand van vlees en bloed nodig hadden voor de liefde, was een van de vragen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 19 november 2017

Woord

We mogen weer inzenden! Voor het Woord van het Jaar al een poosje, voor Weg met dat woord sinds eergisteren. Het is met deze verkiezingen zoals met het leven.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 12 november 2017

Vlot

Elk jaar rond deze tijd begint het weer te kriebelen. Bij mij althans. De woord-van-het-jaar-verkiezingen komen er weer aan. En al ben ik, mijn liefdesleven uitgezonderd, in mijn dagelijks leven vooral een aanhanger van de Rotterdamse aanpak (geen woorden, maar daden), in datzelfde dagelijkse leven zijn woorden wel mijn werk en grootste liefde.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactiesmaandag 30 oktober 2017

Lijf

Het regent orthopedische klachten op de gemiddelde datingsite. De arm en de schouder voeren de lijst aan: ik mis die brede schouder, ik wil soms een schouder lenen (wel een creatieve oplossing voor de klachten), ik zoek die arm om me heen, maar ook: ik heb behoefte aan wat ruggensteun en wil af en toe op je kunnen leunen. Als fysiotherapeut moet het toch niet al te moeilijk zijn om een vrouw te vinden.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiedinsdag 17 oktober 2017

Zwak

Deze week is het herfstvakantie, althans in de regio midden, waar ik woon. De maandag na de herfstvakantie hebben we op school een studiedag. Ik noem dat altijd ouderpesten. Hebben ze zich net een week in allerlei oppasbochten gewrongen, doen wij er nog een maandagje bovenop. Of u het maar wilt regelen met uw ega’s en werkgevers.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 1 oktober 2017

Dingen

Ik bezocht onlangs de graven van mijn vader en mijn oude buurvrouw. Ik doe het niet geregeld, een paar keer per jaar. Mijn vader en mijn oude buurvrouw hebben overigens niets gemeen, anders dan dat ze op hetzelfde kerkhof zijn begraven.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 17 september 2017

Reservebank

Ik fietste vanochtend al vroeg door het bos. In het hart van het bos ligt een groot sportcomplex waar voornamelijk wordt gevoetbald. Het was al druk op de velden. Nu zijn het vooral de mindere goden die tot de vroege ochtenduren zijn veroordeeld, maar hun enthousiasme was er niet minder om.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 3 september 2017

Secretaresse

Ik stuitte laatst weer op een artikel waarin iemand beweerde te weten hoeveel dates je nodig hebt om er een relatie aan over te houden, de ware wel te verstaan. Complete nonsens, maar ik voelde me toch uitgedaagd en ben ook eens gaan rekenen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactieszondag 20 augustus 2017

Stom

Wat is de meest voorkomende klinkerklank in het Nederlands? Je raadt het al, de toonloze e, in vaktermen bekend als de sjwa, ook wel de stomme e genoemd. Bibliotheken zijn er volgeschreven over deze volkomen nietszeggende, maar blijkbaar zeer nuttige klank. Hij komt in de voorgaande regels al 24 keer voor, als ik goed tel. Je ziet hem zo over het hoofd.

Lees verder!

geplaatst door Janszendonderdag 3 augustus 2017

Gemist

Of ik VPRO’s Zomergasten had gezien, vroegen ongeveer tien mensen me afgelopen maandagochtend na de uitzending met de burgemeester van Amsterdam. Het begon trouwens die zondagavond al. Je kijkt toch zeker wel hè?! Berichten van die strekking.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiedonderdag 20 juli 2017

Samen

Blikken die elkaar vangen. Een hand die een andere vindt. Een hoofd tegen een schouder. Vonken worden vuur. Lippen die ontmoeten. Tongen die verkennen. Vingers die strelen, kneden en omvatten. Een lijf tegen een lijf, een lijf in een lijf. De geur van liefhebben, er is geen lekkerder parfum. Warme handen op een koude buik. Samen in de verte kijken. Tijd die niet bestaat. Samen verliefd. Soms voor even, soms voor een leven, meestal iets ertussenin. Zo begint het. Herstel, zo begon het. Pak de tissues er maar bij.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 3 reactieswoensdag 5 juli 2017

Laf

De Amerikaans-Engelse dichter en cultuurfilosoof T.S. Eliot heeft onvoorstelbaar mooie poëzie geschreven. Nog niet zo lang geleden herlas ik zijn gedicht The Waste Land. Ik doe het jaarlijks; het is een gedicht waar een mens met gemak een leven over kan doen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 3 reactieszondag 18 juni 2017

Banaan

Een vliegtuigpassagier met een glutenallergie had voor zijn intercontinentale vlucht om glutenvrije maaltijden gevraagd. Dat leek hem een redelijk verzoek voor een ticket van ruim tweeduizend dollar.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 4 juni 2017

Men

‘Ja men doet maar tegenwoordig’, zei ze. ‘Zo gebruikt men men maar wanneer men ook maar even denkt dat men dat wel kan. Maar wanneer kan men dat eigenlijk met goed fatsoen doen’, ging ze door.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 21 mei 2017

Pinokkio

Meneer Janszen las laatst het verhaal van Pinokkio voor aan zijn kleindochter uit het boek dat hij ooit van zíjn ouders had gekregen en onwillekeurig gingen zijn gedachten terug naar zijn eerste pinokkiootje.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzaterdag 6 mei 2017

Match

Waar dat woord tegenwoordig allemaal niet voor, tussen of achter staat. In, laten we zeggen, negen van de tien gevallen gaat het natuurlijk om de naam van een site, app of dienst als die van ons knusse, toffe thuishonk.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactiesmaandag 24 april 2017

Boer

Hebt u het al gelezen? De overheid schat ons te hoog in. Tot die schokkende conclusie komt de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) in een recent rapport. Schokkend is wat meneer Janszen betreft vooral de verklaring voor die conclusie.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 16 april 2017

Hum

Het commentaar dat meneer Janszen op zijn laatste blog kreeg, was niet voor de poes. Wat dacht hij wel? Kon hij niet beter op een datingsite voor taalneuroten gaan staan? Had niemand hem verteld dat het onbeleefd is om mensen op hun taalgebruik te corrigeren? Zat hij soms bij de grammaticapolitie?

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 5 reactieszondag 2 april 2017

Wilt

Meneer Janszen kijkt weleens naar de quizopties hier ter plaatse, die ongelooflijk spannende polaire paren. Want uiteindelijk is hij bereid elke mogelijkheid aan te grijpen om een nieuwe liefde te vinden en wil hij zelfs overwegen om een quizvraag te sturen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 4 reactiesmaandag 27 maart 2017

Krom

Meneer Janszen voert de laatste tijd veel gesprekken met deze en gene – het is weer eens wat anders dan met zichzelf - over hoe ‘het’ toch komt. Over hoe ‘wat’ toch komt meneer Janszen? Hèhè, dat meneer Janszen hier nog steeds dagelijks inlogt natuurlijk. Wat zou ‘het’ anders moeten zijn?

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 4 reactiesdinsdag 21 maart 2017

Vrienden

Tja, jeetje, pfffff, nou zeg, lastig hoor om mezelf zo in de etalage te zetten hier, om zomaar iets over mezelf te vertellen, om dat in een paar woorden te moeten doen. Als je het nu mijn vrienden zou vragen ... Ik heb een idee! Vraag het hun!

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactiesmaandag 13 maart 2017

Troost

Wie zet er een maat op de tijd? Dat is een inkoppertje meneer Janszen. Wanhopige singles natuurlijk. Wanhopige singles is een pleonasme pur sang, maar dat terzijde. Wie neemt het ze trouwens kwalijk? Hun wanhopig hunkeren wordt immers voortdurend aangewakkerd door de datingindustrie.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactieszondag 5 maart 2017

Wordfeud

Onlangs kreeg meneer Janszen de resultaten onder ogen van het zoveelste onderzoek over online dating. En ook bij het lezen van de uitkomsten van dit onderzoek moest hij weer denken aan de uitspraak van een bekende stadgenoot van hem over de waarde van statistiek en cijfers: één op de zes mensen heeft gemiddeld vijf anderen om zich heen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactiesmaandag 27 februari 2017

Sparen

Nederlanders zijn dol op sparen. Als er zoiets als een volksaard bestaat, ligt in die van ons het sparen besloten. We sparen alles. Geld om te beginnen. Eind 2016 bedroeg het spaartegoed in Nederland meer dan 335 miljard euro en het aantal mensen met een spaartegoed is nergens in Europa hoger dan in Nederland (78%). De bijdrage van meneer Janszen in het nationale spaartegoed is overigens bescheiden, zo niet verwaarloosbaar, maar dat terzijde.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 4 reactieszaterdag 18 februari 2017

Gevolg

Dat nu alweer bijna vier jaar geleden de liefde van zijn leven, zo noemde hij haar toen, door de bagagedrager van zijn fiets zakte, durft meneer Janszen gerust te omschrijven als een van de zwarte bladzijden in zijn toch al niet overdreven rooskleurige liefdesleven.

Lees verder!

geplaatst door Janszendinsdag 14 februari 2017

V-day

Even een tussendoortje, een entre porte, zwischen durch, in between, what the fuck, het is me toch wat met die Valentijnsdag. Wij kunnen onder ons, entre nous, unter uns, between us nu wel heel neerbuigend doen over die dag, maar wannéér moeten we dat dan doen?

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 12 februari 2017

Algoritme

Wie de Volkskrant van gisteren heeft gelezen, is weer helemaal bij als het gaat om de laatste inzichten op het gebied van online daten. In een speciale bijlage buitelen de wetenschappers over elkaar heen met de laatste onderzoeken, tips & tricks en do’s & don’ts.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactievrijdag 3 februari 2017

Meervoud

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd zegt mijn moeder tot vervelens toe. Ik heb dat nooit begrepen. We waren van onszelf al met zo veel en dat werden er met het verstrijken van de tijd alleen maar meer. Eerst de aanhang van mij, mijn broer en mijn zussen, daarna onze kinderen, vervolgens de aanhang van onze kinderen, kort daarop gevolgd door hun kinderen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 4 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl