Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 2 mei 2017

Kinderen en dames

Ik was een aantal weken verbonden aan een lieve en leuke dame, voorbij het punt dat we elkaar aan onze kinderen voorstelden. Leeftijden 17, 18, en 21 jaar. Mijn zoon (de 17-jarige) kon het uitstekend vinden met haar, en haar kinderen keurden mij ook goed.

Nu woont mijn zoon bij zijn moeder, en komt hij in weekends bij mij, onregelmatig sinds hij zelf zijn plan trekt. De reisafstand tussen mijn woning en die van de dame, naast dat ik voor mijn werk precies de andere kant op moet voor een heel eind, maken dat we elkaar

Lees verder!

geplaatst door Roost - 2 reactiesmaandag 20 februari 2017

Kilometerprijs en openheid

Na ettelijke verzoeken van M4M om weer eens iets op deze plaats te schrijven te hebben genegeerd, toch maar weer eens iets stichtelijks van mijn kant.

Er zijn in de afgelopen periode een aantal dames geweest waar ik mee op date ben gegaan. Stuk voor stuk waren de doorgebrachte uren niet verspild. De horeca voer er wel bij en de schoenmakers ook.

Lees verder!

geplaatst door Roost - 2 reactieszondag 22 januari 2017

Stappenstress

Een goede vriendin van mij maakte het onlangs mee: Zij is ook aan het daten en had een contact opgedaan op een datingsite. De man in kwestie wilde onmiddellijk afspreken maar gaf, buiten wat er in zijn profiel stond, niets over zichzelf prijs. Hij hield aan en mijn vriendin hield de boot af. Meteen daarop werd zij bedankt en was de man vertrokken. Daar zat zij dan beduusd te zijn.

Ik heb zelf wel eens van die gelegenheden gehad waarin ik behoorlijk lang voorzichtig moest aanhouden voor het tot een ontmoeting kwam. Het is natuurlijk lastig als je weinig tijd voor jezelf hebt, om wat voor legitieme reden dan ook. Kinderen die nog niet zelfstandig zijn vormen in dezen zeer legitieme redenen, geen twijfel aan wat mij betreft.

Uiteindelijk zitten wij allemaal op een datingsite om iets leuks te laten gebeuren. Dat leuke houdt het ontmoeten van andere mensen in, doorgaans van de kunne waar je seksuele voorkeur naar uitgaat. En dan is het wel vereist dat het tot een afspraak komt om de ontmoeting te laten plaatsvinden.

Iedere reden om iets niet te laten gebeuren, hoe legitiem ook, is uiteindelijk de reden waarom het niet gebeurt. Misschien denk ik te simpel: Je zit op een datingsite om de liefde van je leven te zoeken, en dan moet je niet terugschrikken om de volgende stap te zetten. Het argument “maar ik ken je niet!” is technisch gesproken volkomen juist, maar blokkeert meteen alles. Er is voldoende aan tips & trucs beschikbaar om een eerste ontmoeting veilig te laten verlopen, variërend van het afspreken in openbare gelegenheden tot een vriendin op een afgesproken tijd laten bellen zodat je een plausibel verhaal kunt houden over een ramp in het leven van die vriendin, welke ramp maakt dat je onmiddellijk weg moet. Uiteraard houd je dat verhaal alleen als jij je date kwijt wilt. [lees verder]

Lees verder!

geplaatst door Roost - 1 reactiemaandag 16 januari 2017

De dag plukken?

Sommigen daten hier meer dan anderen. Het verschil dat maakt dat de één zo af en toe eens een visje uitgooit en voor het overige nauwelijks actief is, waar de ander denkt, ‘kom laat ik eens stevig rondneuzen en waar ik een mogelijkheid zie stuur ik wel een berichtje’. Die anderen hebben vast vaker dates. Voor zover er sprake is van een rangorde, houdt deze meteen hierbij op.

Is het nu gunstig om je rust te bewaren en pas te happen als die ander wel héél interessant lijkt, of is het juist wijs om veel afspraken voor dates te kunnen maken? Ik moet toegeven dat ik in de hoek zit van diegenen die vaker dates hebben.

Lees verder!

geplaatst door Roost - 4 reactiesVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl