Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

Dating en meer

Inloggen

Nickname:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?

Internet dating

Met behulp van internet dating kun je mensen vinden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Geschiedenis

Internet dating is ongeveer 12 jaar geleden onstaan. Met behulp van een formulier kon je jezelf aanmelden en op basis van een aantal eenvoudige factoren kon je zoeken naar andere leden. Eenmaal een leuke persoon gevonden kon je via de site een berichtje sturen.

Later zijn internet dating sites allerlei mogelijkheden toe gaan voegen, zoals:

  • Foto's
  • Chatten
  • Messenger
  • Video's

De basis van internet dating is echter altijd hetzelfde.

Gespecialiseerde dating sites

In de loop der tijd zijn er ook steeds meer gespecialiseerde dating sites ontstaan. Je kunt inmiddels daten op basis van:

  • Opleidingsniveau
  • Leeftijd
  • Huidskleur
  • Hondenbezit
  • Vegetarisme

Huidige situatie

Wereldwijd zijn er inmiddels duizenden dating sites en in Nederlands enkele honderden. Inmiddels is de markt voor online dating sites volwassen geworden. Er zijn grote, algemene dating sites, een aantal gespecialiseerde sites en heel veel kleine, algemene dating sites.

Tevens zijn er gratis en betaalde dating sites. In het algemeen kun je zeggen dat gratis dating sites zelf weinig reclame maken en worden betaald door reclame te maken op hun site. Betaalde internet dating sites maken zelf veel reclame en krijgen hun inkomsten uit leden die betalen voor hun lidmaatschap.

De toekomst van online dating

In de toekomst zal er een klein aantal grote datingsites zijn die zich richten op een breed publiek. Daarnaast zullen er steeds meer gespecialiseerde sites zijn die zich onderscheiden in hun werkwijze en/of doelgroep. Voor nieuwe dating sites zal het steeds moeilijker worden om nog een plaats te veroveren op de overvolle dating markt.

Match4me

Match4me is een gespecialeerde dating site en bestaat sinds 2002 en richt zich op hoger opgeleide singles in Nederland.

Visie op internet dating

Vanaf het begin van Match4me staan de volgende zaken voorop:

Eenvoud

Internet dating hoeft niet ingewikkeld te zijn. Een heldere, rustige layout. Geen bewegende beelden. Duidelijke menu's.

Kwaliteit

We streven er naar iedereen te behandelen zoals we zelf ook behandeld willen worden. De site moet snel zijn en voor alle browsers geschikt. We controleren alle profielen zowel handmatig als met intelligent software. Als leden een bericht sturen naar de klantenservice dan reageren we bijna altijd binnen 4 uur.

De klantenservice van Match4me is al vele malen getest en onderscheiden door onafhankelijke instanties.

Focus

Het bieden van een serieuze dienst als internet dating voor hoger opgeleide singles vereist een duidelijke focus. We houden ons dus niet bezig met activiteiten, reizen en/of etentjes. Daar zijn andere partijen veel beter in! Wij streven er naar om onze website continue te blijven verbeteren en willen de beste zijn voor onze doelgroep.

Innovatie

Bij Match4me zijn we niet bang om nieuwe dingen te doen. We ontwikkelen zelf alles in huis. Een goed voorbeeld van onze innovatie is Things2Share, waarbij leden korte berichten kunnen plaatsen en op elkaar kunnen reageren in ene timeline.

Nieuws over internet dating

Match4me heeft ook een iPhone App. Met de iPhone App kun je nieuwe leden bekijken, de online leden zien, zien wie je profiel bezocht, berichten lezen en sturen en uiteraard uitgebreid zoeken naar andere leden. .

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl