Naar de homepage
De ideale partner
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Resultaten onderzoek Ideale Partner

Singles die het niet van hun uiterlijk moeten hebben kunnen gerust zijn: Leden van match4me.nl kijken bij hun partnerkeuze verder dan hun neus lang is. Seks en uiterlijk spelen een ondergeschikte rol, het gaat om sociale vaardigheden, karakter en inhoud.

84% van de deelnemers vindt het belangrijker dat je in een relatie goed met elkaar kunt praten dan dat je goede seks hebt. Opvallend is dat bijna iedereen aangeeft een partner te zoeken die hen aanvult. Maar bij doorvagen blijkt dat iedereen juist een partner wil die qua karakter sterk op hen lijkt.

83% van de deelnemers vindt het belangrijker dat een aanstaande partner goede sociale vaardigheden heeft dan dat deze aantrekkelijk is. Vooral vrouwelijke leden vinden sociale vaardigheden belangrijker dan aantrekkelijkheid (83% van de vrouwen vs 73% van de mannen). 73% van de deelnemers vindt het belangrijker dat een aanstaande partner lief is dan dat deze aantrekkelijk is.

Van jaloezie moeten de deelnemers niks hebben. 66% van de leden beziet jaloezie als een negatief verschijnsel binnen een relatie; slechts 1/3 van de leden beschouwt het als een teken van liefde.


Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Succesverhaal van een stel, 30 en 27 jaar:

"Graag wilden wij jullie bedanken voor het prachtige geluk dat ons via jullie site is overkomen. De ontmoeting was bijna te mooi om waar te zijn: Nadat wij via de email een afspraak hadden gemaakt, zou het nog een week gaan duren voordat we elkaar daadwerkelijk zouden ontmoeten..."
Lees verder

Column "De Juiste Vingers"

Heb je binnenkort weer een date let dan eens op zijn/haar handen. De wetenschap heeft namelijk onlangs het belang van de zogenaamde 2th-4th digit ratio ontdekt. Dat is een ingewikkelde benaming voor de verhouding tussen wijsvinger en ringvinger. Gemiddeld genomen...
Lees verder


Bijna evenveel hoogopgeleide als laagopgeleide Nederlanders

Tussen 2001 en 2007 is het aandeel hoogopgeleiden in Nederland in elke leeftijdsklasse gestegen. Hierdoor waren er in 2007 voor het eerst bijna evenveel hoogopgeleide als laagopgeleide Nederlanders. Van de belangrijkste allochtone groeperingen is het aandeel hoogopgeleiden onder Turken en Marokkanen het sterkst gestegen.

In de afgelopen jaren telde Nederland altijd meer laagopgeleiden dan hoogopgeleiden. In 2007 waren deze groepen voor het eerst in evenwicht. Toen was 29 procent van de Nederlandse bevolking die geen onderwijs meer volgt, laag opgeleid en 28 procent hoog opgeleid. De middelbaaropgeleiden blijven echter de grootste groep. In 2007 hadden meer dan vier op de tien personen een opleiding op dit niveau.
[bron: CBS Webmagazine, 14 april 2008]
Match4me.nl e-zine is een uitgave van match4me.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM