Naar de homepage
Een Slimme Date
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Zoeken op lengte en opleidingsniveau

Je kunt nu - eindelijk - ook zoeken op minimale en/of maximale lengte en opleidingsniveau.
Proberen?

Column "Een Slimme Date"

Ik ben begin 30, hoogbegaafd en op zoek naar een partner. Mijn slimheid overstijgt echter die van de meeste tot nu toe ontmoete mannen. Ook in een vorige relatie heb ik me ingehouden, omdat hij er niet tegen kon dat ik slimmer was dan hij. Ik ben hier niet gestrest over maar ik vraag me wel af hoe ik gericht in contact kan komen met een hoogbegaafde partnerzoekende man....
Lees verder


Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Succesverhaal van een vrouw, 48 jaar

"Een éénmalige actie om me weer in te schrijven en dankzij jullie 3 dagen gratis volledig lidmaatschap een berichtje kunnen sturen naar iemand met enkel de woorden "welke kleur heeft jouw MX-5".

Het ging..."

Lees verder

Oproep onder de aandacht!

Op de pagina 'oproepen' kan iedereen die iets voor andere leden wil organiseren een oproepje kwijt. Af en toe brengen we een oproep extra onder de aandacht in het ezine.

Kampeerweekend voor singles: 23, 24 en 25 mei 2008

De plek
Het kampeerbosje in Leerdam. In het kampeerbosje staat een groot huis, waar we gebruik van zullen maken. Hier komen we bijeen om samen te ontbijten en dineren.

Wanneer?
Als de natuur op zijn mooist is, komen we bij elkaar, namelijk in het weekend van 23, 24 en 25 mei 2008.

Voor wie?
We gaan kamperen met 12 vrouwen en 12 mannen, single en met een hbo/wo- opleiding. Je hoeft niet van kamperen te houden: er zijn een paar zeer luxe boshuisjes met lakens, dekbed en dekbedovertrek, kachel, wc en gasfornuis.

Wat gaat het kosten?

De kosten voor het kampeerweekend zijn all in. Dat betekent eten (er wordt heerlijk voor je gekookt), drinken (ook bier en wijn), snoep, koffie, thee, toeristenbelasting, gebruik van kampeerhuis/douche/wc, hout etc. Je kan je eigen tent meenemen, maar je kan ook een plek in de Griendhut reserveren. Deze is geschikt voor 6 m/v. Prijzen van 150,- tot 195,- EUR.

Meer info?
Voor alle informatie en een uitgebreide omschrijving kun je contact opnemen met jammas.

Let op: het betreft een oproep van een ingeschreven lid. Match4me.nl heeft geen belang in of bij deze activiteit en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid.


Steeds meer vaders van boven de 40

Pasgeboren baby’s hebben steeds vaker een veertiger als vader. In 2006 was dit het geval voor 24 duizend pasgeborenen. Dat komt overeen met 14 procent van alle baby’s in dat jaar. Tien jaar eerder was dat nog 9 procent.

Het aandeel veertigplusvaders neemt toe doordat mannen tegenwoordig op latere leeftijd voor het eerst vader worden. Verder speelt een rol dat het aantal mannen boven de veertig dat kinderen krijgt met een jongere partner, is toegenomen. In een deel van de gevallen gaat het daarbij om een nieuw gezin voor de vader.
[bron: CBS Webmagazine]
Match4me.nl e-zine is een uitgave van match4me.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM