Naar de homepage
Match4me.nl e-zine 32
home
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact

 

 

Uitslag column wedstrijd
De winnaar is bekend!

De column "Happy Single", waarin het fenomeen van de happy single onder de loop wordt genomen, heeft duidelijk gewonnen met een waardering van 4,24 punten op een schaal van 5 en in totaal 102 stemmen.

De auteur van deze column wordt vaste columnist bij match4me.nl en vanaf september kun je elke maand zijn column lezen.
Lees de winnende column

Nederlandse bevolking steeds hoger opgeleid
In de periode 1996-2003 is het gemiddelde opleidingsniveau van de Nederlandse bevolking toegenomen. Verder is het verschil in opleidingsniveau tussen mannen en vrouwen kleiner geworden.

In 2003 had een kwart van de Nederlandse bevolking tussen de 25 en 64 jaar een opleiding voltooid op minimaal hbo-niveau. Dit was in 1996 iets meer dan 20 procent.
[bron: CBS, webmagazine]

Veilig betalen voor een volledig lidmaatschap Beveiligde betalingen
Met een volledig lidmaatschap kun je persoonlijke berichten sturen naar andere leden bij match4me.nl.

Selecteer het lidmaatschap van je keuze en kies uit 4 veilige betalingsmogelijkheden:
. on-line machtiging
. creditcard
. acceptgiro
. direct geld overmaken
Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Volledig lidmaatschap

Snel de laatste 50 inschrijvingen met foto bekijken
Als je inlogt bij match4me.nl kom je op de ledenpagina. Hier zie je de laatste 10 inschrijvingen met foto. Nu kun je ook de laatste 50 inschrijvingen met foto zien, door onder de foto's op de link te klikken.
Ledenpagina

Filter voor slecht ingevulde profielen
Iedereen bij match4me.nl verwacht serieuze singles op zoek naar een relatie.

We verwachten van alle leden dat zij hun profiel uitgebreid invullen. Leden die dit niet doen, worden na 2 weken verwijderd uit de database. Zo houden we alleen serieuze singles over.
Ledenpagina

Succesverhaal
Op de pagina succesverhalen kun je alle spontane reacties lezen die match4me.nl ontvangt van succesvolle dates. Hieronder vind je de laatste:

"Na een stuk of 7 dates die best leuk waren, maar 'het' niet waren, besloot ik nog één date te doen, en er dan mee op te houden. Met die date ging alles mis wat mis kon gaan, mijn kinderen konden niet naar mijn ex, de oppas wist niet zeker of ze kon. Dus, geheel tegen mijn gewoonte in nodigde ik hem maar bij mij thuis uit. Ik denk, dan kan hij een borrel krijgen, en weer gaan.

Maar dat liep anders. Meteen toen ik mijn voordeur opende, liepen de rillingen me over de rug. Vijf minuten later zaten we in mijn huiskamer (in aanwezigheid van mijn kinderen en oppas), en hadden we allebei het gevoel dat we elkaar al jaren kenden. Mijn dochter vroeg meteen: "Is dat je nieuwe vriend". We moesten natuurlijk allebei wel lachen, maar we keken elkaar aan, en dachten toen toch allebei hetzelfde. Ja, dit is het wel.

Nu zijn we erg gelukkig met elkaar, al weer bijna een half jaar, en hebben we trouwplannen."

over match4me.nl | privacy | voorwaarden | contact
© match4me.nl 2005

Match4me.nl e-zine is een uitgave van match4me.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM