Naar de homepage
Match4me.nl e-zine 35
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact

 

 

Nieuwe column "Vertrouwelijkheid en intimiteit "
- Ze zei tegen me: 'We hebben zo weinig gemeen... ' Tsja, wat kon ik op zo'n vraag antwoorden? Je hoeft toch niet van alles gemeenschappelijk te hebben? Ik heb eerlijk gezegd al mijn handen vol aan mijn eigen interesses.

- Maar je moet toch wel wat gemeen hebben, anders is er geen basis!

- Ja en nee. Het is natuurlijk leuk als je wat deelt, maar het kan niet met alles. Weet je veel vrouwen willen een man die op werkelijk ALLE terreinen met ze mee kan praten.
Lees verder

Succesverhaal
Op de pagina succesverhalen kun je alle spontane reacties lezen die match4me.nl ontvangt van succesvolle dates. Hieronder vind je de laatste:

"Hoi, redactie match4me,

Hoe hebben we elkaar gevonden? Heel simpel: de dag na mijn inschrijving opende ik toch wel nieuwsgierig mijn mailbox en daar zaten al - ongelogen - 15 reacties in.

Zoals zo velen schreef ik me in naar aanleiding van een vriendin, gewoon voor de lol. Ik had al een klein beetje ervaring met andere datingsites maar het niveau was daar in het algemeen zo laag dat ik me daar niet in kon vinden. De uitnodigingen voor platte sex waren niet van de lucht. Niet mijn cup of tea.

Een paar interesseberichtjes heb ik teruggemaild met de vraag dat ik wat meer wilde weten, alles op een speelse manier. Het bericht wat ik toen terug kreeg van mijn - nu - lief sprak mij erg aan. Hij kwam erg spontaan en boeiend over. De moeite waard voor een reactie van mijn kant.

Helaas ging hij diezelfde dag nog op vakantie en ik heb heel brutaal mijn mobiele nummer gegeven en MSN adres. In zijn vakantie barstte het sms en MSN verkeer bijna uit zijn voegen. Er was een enorme klik. Vooral de droge humor en interesse naar elkaar maakte dat we genoeg te 'kletsen' hadden. Een afspraak om elkaar in real life te ontmoeten was snel gemaakt.

Van beide kanten niet met de bedoeling dat er een relatie uit voort zou vloeien, maar die klik zou er in het echt ook zijn, dus een spontane leuke stapavond zagen we wel zitten.

Moet ik nog meer vertellen als ik zeg dat we sindsdien - ondanks 2 drukke banen en in totaal 4 kinderen - hooguit een week zonder elkaar kunnen???

Dus redactie Match4me bedankt! Wij zijn een stel..."

Match4me.nl winnaar uit kwaliteitsonderzoek datingsites in M/V life onderzoek
M/V life onderzocht een aantal datingsites op kenmerken als veiligheid, snelheid en kwaliteit van antwoorden, bereikbaarheid en openheid over ledenaantallen. Uit dit onderzoek scoorde match4me.nl met het eindcijfer 8 op de hoogste plaats.

Nieuwe mogelijkheden op match4me.nl
Afgelopen maand zijn er veel nieuwe mogelijkheden toegevoegd op de site:

. Zoeken op trefwoord; je kunt nu ook leden zoeken op basis van trefwoorden via je zoekprofiel
. Meest bekeken leden afgelopen 24 uur; wil je zien wie de meeste bezoeken kreeg, klik dan op 'meest bekeken leden' links in het menu
. Favorieten; je favorieten zijn nu gescheiden van je mailbox. Te vinden via de link 'mijn favorieten' in je mailbox
. Wie bekeek mijn profiel; wil je weten wie jouw profiel bezocht, klik dan op 'wie bezocht mijn profiel' op de ledenpagina
. Wie is online; op de ledenpagina zie links direct welke leden allemaal online zijn
. Anoniem surfen; wil je zelf niet dat andere leden zijn dat je hun profiel bekeken hebt en je online status verbergen, klik dan op 'anoniem surfen' in je ledenpagina

Veilig betalen voor een volledig lidmaatschap Beveiligde betalingen
Met een volledig lidmaatschap kun je persoonlijke berichten sturen naar andere leden bij match4me.nl.

Selecteer het lidmaatschap van je keuze en kies uit 5 veilige betalingsmogelijkheden:
. on-line machtiging
. creditcard
. iDEAL

. acceptgiro
. direct geld overmaken
Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Volledig lidmaatschap

 

Match4me.nl e-zine is een uitgave van match4me.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM