Naar de homepage
Match4me.nl e-zine 36
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact

 

 

Nieuwe column "Om over na te denken"
Als er liefdescontactbeurzen bestonden waar je in een rustige atmosfeer vele globaal voorgeselecteerde potentiŽle partners in gesprekken onder vier ogen kon leren kennen, zouden alleen lelijke en verknipte mensen nog seksuele problemen hebben...

Lees verder

Succesverhaal
Op de pagina succesverhalen kun je alle spontane reacties lezen die match4me.nl ontvangt van succesvolle dates. Hieronder vind je de laatste:

"Een nieuwe dag met nieuwe kansen.

Graag wil ik me laten uitschrijven bij M4M, om een heel fijne reden: een nieuwe liefde in de maak! Ik vind zelf dat ik de mooist en liefste heb gevonden, maar dat vindt elke blije match op M4M natuurlijk van zichzelf.

Als mannelijke wederhelft wilde ik nog doorgeven, dat deze desbetreffende vrouwelijke wederhelft er nog mooier uitziet en nog gevatter overkomt dan de bescheiden profielen op jullie website deden vermoeden.

O ja, en jonger. Ik 24, zij 40 is het een aparte match, die beter paste dan ik kon vermoeden. Wat ik zocht stond niet tussen de tot -25, of de 25-35. Tot ik de handige optie kon gebruiken en kon zien welke beeldschone vrouw van 35-45 mijn profiel had gecheckt.

De rest is geschiedenis. Liefde op het eerste gezicht en meer van dat soort flauwekul, waarin je niet gelooft tot het je overkomt."

Match4me werkt!
Afgelopen maand ontvingen wij tientallen uitschrijvingen van leden die een nieuwe nieuwe relatie via match4me.nl hebben gevonden.
Lees meer

Nieuw op match4me.nl
Op de match pagina kun je nu ook zoeken wie zich afgelopen week heeft ingeschreven. Selecteer 'afgelopen week' bij 'Wanneer ingeschreven?'
Naar de match pagina

Veilig betalen voor een volledig lidmaatschap Beveiligde betalingen
Met een volledig lidmaatschap kun je persoonlijke berichten sturen naar andere leden bij match4me.nl.

Selecteer het lidmaatschap van je keuze en kies uit 5 veilige betalingsmogelijkheden:
. on-line machtiging
. creditcard
. iDEAL

. acceptgiro
. direct geld overmaken
Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Volledig lidmaatschap

over match4me.nl | privacy | voorwaarden | contact
© match4me.nl 2005

Match4me.nl e-zine is een uitgave van match4me.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM