Naar de homepage
Match4me.nl e-zine 40
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact

 

 

Beste admin,

Column mei: "Internet tegenover echt?"
Op één dag ontvang ik de volgende mailtjes via een datingsite: "Ik hou van iemand en heb besloten dat ik weer terug ga naar deze man.” En van een andere vrouw, die zelfs ingeschreven staat bij een site: "Ik ben niet aan de man (hoewel soms wel) maar ik vergeet steeds dat ik het niet meer wil, via internet."
Lees verder

Binnenkort op match4me.nl

Meerdere foto's bij je profiel. Je kunt straks 5 foto's bij je profiel plaatsen.
Krijg elke dag een mail met de nieuwe inschrijvingen die aan jouw zoekprofiel voldoen.
Hoe vaak is je profiel bekeken. Je kunt zelf zien hoe vaak je profiel is bekeken.
Bericht gelezen door de ontvanger? Je kunt straks zien of de ontvanger van je bericht je bericht ook heeft gelezen.
Wel of geen kopieën van berichten op je eigen e-mail adres ontvangen. Je kunt dit straks aan- of uitzetten.

Voordelen volledig lidmaatschap
Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Match4me in de media
"Profielensites voor singles zijn er op internet genoeg. www.match4me.nl richt zich speciaal op hoger opgeleide singles. Voor serieus daten."
[bron: nrc.next , 11 april 2006]
Meer media

Succesverhaal
Op de pagina succesverhalen kun je alle spontane reacties lezen die match4me.nl ontvangt van succesvolle dates. Hieronder vind je de laatste:

"Succesverhaal....

Eigenlijk was ik helemaal nog niet op zoek... Een vriendin had een profiel gemaakt op jullie site, en vroeg me eens naar het profiel te kijken. Was nog nooit eerder op een dating-site geweest en vond het wel een belevenis, dus ik besloot ook een profiel te maken en eens uit te zoeken hoe dat nu werkt.

Ik had wel behoefte aan nieuwe mensen in mijn leven, maar niet op zoek naar een relatie. Maar soms....heeft het leven kennelijk een verrassing voor je....

Er reageerde een man op mijn profiel die mij ook al opgevallen was, maar ik durfde niet goed. Al mailend en msn-end ontstond al heel snel een heel open en diepgaand contact. We hadden veel raakvlakken, op diverse vlakken. Beiden veel geïnvesteerd in een huwelijk en daarbij jezelf kwijtgeraakt. Een moeilijk en pijnlijk besluit genomen en knokkend om respectvol met de vader resp. moeder van je kinderen om te gaan.

En dan nu, na alle pijn en verdriet, toe aan opnieuw ontdekken wie je zelf bent en wat je wilt... Met een openheid, verbondenheid en gelijkheid waar ik in mijn hart altijd al naar verlangde, maar zo langzamerhand niet meer in durfde te geloven, is een prachtig contact ontstaan. Ook de eerste ontmoeting was meteen goed. Ik zocht vriendschap, maar vond zoveel meer...dat ik het niet in woorden kan omschrijven. Wij gaan rustig verder met onszelf en elkaar ontdekken... maar je begrijpt...mijn lidmaatschap van match4me ga ik niet verlengen...

Bedankt en veel succes!"
Meer succesverhalen

over match4me.nl | privacy | voorwaarden | contact
© match4me.nl 2006

Match4me.nl e-zine is een uitgave van match4me.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM