Naar de homepage
Match4me.nl e-zine 49  
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Beveiligingskeurmerk match4me.nl

Online daten bij match4me biedt je de best denkbare veiligheid. Match4Me is namelijk 'Hacker Safe' gecertificeerd.

Dit betekent dat de site dagelijks wordt getest en bestand is tegen 99,9% van hackeraanvallen. Bij het verwerven van de Hacker Safe-status hoort het logo, dat links op de homepage te zien is. Dit logo mag alleen worden getoond als wordt voldaan aan de hoge beveiligingsstandaard van FBI/SANS Internet Security. De veiligheid van gegevens is daarmee optimaal geregeld.

"Wat te leren van de liefdes van anderen..."

"Bijvoorbeeld met de vrouw die iets met een getrouwde man heeft en denkt dat hij de liefde van haar leven is. Zo werkt dat niet dames! Nooit zal hij weggaan. Maar ook de getrouwde man in kwestie is naef: hij denkt dat de minnares niet claimt."
Lees verder


Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
. Persoonlijke berichten sturen
. Onbeperkt interesse berichten sturen
. Het zoekprofiel van andere leden zien
. Gebruik maken van de messenger
. Gebruik maken van de chat
. Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Datende EU-ambtenaren illusie armer

"Noest werkende, single EU- en NAVO-ambtenaren lijken een ervaring rijker en een illusie armer. Een speciaal voor hen gelanceerde datingsite trok namelijk vooral gelukszoeksters met oog voor de vermeende rijkdom van de drukbezette Brusselse eurocraten.

'Ik voelde mee een melkkoe', getuigt een van de gedupeerden in Het Laatste Nieuws. 'Het leek of alleen mijn kredietkaart telde, terwijl wij dezelfde behoefte aan affectie hebben.' De site, die zo'n 180 werknemers verenigt, accepteert dan ook alleen nog inschrijvingen met een mailadres van de EU of NAVO."

[bron: BNR Nieuwsradio]

Persoonlijk contact met Messenger

Ben je op zoek naar een vorm van contact met een persoonlijker tintje? Maak dan gebruik van de Messenger! Hiermee kun je namelijk 1-op-1 chatten met andere leden van match4me.nl en elkaar alvast beter leren kennen. Aanmelden gaat heel eenvoudig, door de messenger aan te zetten in het blauwe menu op de ledenpagina.

Vervolgens kun je direct chatten met degenen die ook aangemeld zijn (na acceptatie door de ontvanger), of je kunt iemand die nog niet online is uitnodigen voor een chat op een later tijdstip.

Match4Me Messenger is een dienst voor betaalde leden
Naar de ledenpagina om de messenger aan te zetten


Succesverhaal

Op de pagina succesverhalen kun je alle spontane reacties lezen die match4me.nl ontvangt van succesvolle dates. Hieronder vind je de laatste:

"Het is ongelooflijk maar ik heb de speld in die vreselijke hooiberg gevonden! En snel ook..... "
Lees verder

Houthakker zoekt vrouw

Al jaren kampt de Amerikaanse staat Alaska met een tekort aan vrouwen, en relatief veel mannen zijn single. RTL5 ziet dan ook de kans schoon om een soort Boer Zoekt Vrouw-format te ontwikkelen, waarin Nederlandse vrouwen hun prins op het witte paard kunnen vinden in de gedaante van een stoere houthakker in het gebied.

In totaal krijgen 4 mannen via de achtdelige tv-reeks hoop op liefde. Hun zoektocht begint met een date via de webcam, gevolgd door een afvalrace in Alaska met "romantische uitjes en opdrachten".
[bron: RTL5]

"Dunne vaas maakt dikker"

Vrouwen die ontevreden zijn over hun lichaam voelen zich nog dikker bij het zien van een dunne vaas. Zo blijkt althans uit een onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG).

Promovenda Debra Trampe concludeerde dat ontevreden vrouwen zichzelf niet alleen vergelijken met andere vrouwen, maar ook met objecten. "De vrouwen die de dikke vaas te zien kregen behielden hetzelfde lichaamsbeeld'', vertelt Trampe. "De vrouwen die de dunne vaas zagen voelden zich nadien nog ontevredener.'' Volgens haar is gebleken dat ook objecten een spiegelende werking kunnen hebben. "Mensen vergelijken zichzelf dus niet alleen met elkaar, maar ook met allerlei voorwerpen die lichaamsvormen suggereren."
[bron: RU Groningen ]
Match4me.nl e-zine is een uitgave van match4me.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM