Naar de homepage
Match4me.nl e-zine 50
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Laat van je horen!

In dit e-zine willen we vaker aandacht besteden aan hoe de leden van match4me de site gebruiken.

Dus heb je een succesverhaal te melden, wil je vertellen over je ervaringen, heb je leuke tips of wil je je eigen activiteit extra in de spotlights zetten? Mail ons dan.


"Hans de Booij en het Ministerie van Liefde"

"Het Ministerie van Liefde in George Orwells beruchte boek1984 houdt zich bezig met het martelen. Elke gearresteerde dissident wordt hier geherprogrammeerd tot een perfect partijlid:"
Lees verder


Succesverhaal

Jenny en Hans:

"Ongetwijfeld een clichéverhaal, maar het klopt wel! Na zeer veel leuke ontmoetingen met interessante mensen, zijn wij elkaar op de site tegengekomen,” schreven Jenny en Hans.

“De klik was er meteen en na onze eerste ontmoeting hebben wij besloten er samen een ‘feestje’ van te gaan maken. “

Reden voor Match4Me om eens na te vragen hoe dat allemaal zo gelopen is, en welke adviezen zij hebben voor Match4Me-leden.

Lees verder

Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Datingsite voor verstokte rokers

"De toenemende maatschappelijke druk op roken lijkt rokende singles te verenigen. De 34-jarige Brit Madush Gupta ontdekte dat 80% van de door hem ondervraagde rokers uit de Londense City het liefst met andere rokers daten. Tevens gaf 50% aan er de eerstkomende jaren nog niet aan te denken om te stoppen, rookverbod of niet.


Gupta zag het marktpotentieel en zette een datingsite op voor rokers. “Het roken raakt minder en minder geaccepteerd,” aldus Gupta, “dus het is zowel een belangenvereniging als een dating service."

[bron: Metro News UK ]

Oproepen plaatsen

Naast online daten biedt Match4Me je ook de mogelijkheid om veel leuke mensen te ontmoeten via een oproep voor een activiteit. Zo’n oproep is vooral handig als je het leuk vindt om iets te organiseren en je snel zo veel mogelijk leden van match4me.nl wilt bereiken. Voor een weekend zeilen, een stedentrip, een tapasworkshop of avondje dansen.

Je activiteit kun je plaatsen via de pagina oproepen. Na goedkeuring wordt je oproep dan de volgende dag al geplaatst.

Naar de pagina met oproepen

Opmerkelijke vacature in India

De Indiase regering zoekt naar een eigen “Mr. Condom”, die het gebruik van condooms moet gaan stimuleren. India wil hiermee het succesvolle voorbeeld volgen van Thailand, waar een voormalige minister thema’s als AIDS en veilige seks bespreekbaar wist te maken.

De politicus bouwde faam op als ‘Koning Condoom’ door condooms mee te nemen naar besprekingen bij de Wereldbank en door de opening van zijn restaurant "Cabbages and Condoms" in Bangkok, waar condooms de inrichting bepalen.


Onbekend is of ook buitenlanders mogen solliciteren.
[bron: Reuters]
Match4me.nl e-zine is een uitgave van match4me.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM