Naar de homepage
Match4me.nl e-zine 51
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Succesverhaal van Fiore en RHS

"Iedereen ziet het aan ons. We stralen gewoon".

Hij is 15 jaar getrouwd geweest, zij had acht jaar een relatie. Maar wat Fiore en RHS nu voor elkaar voelen, hebben ze nog nooit voor iemand gevoeld. Fiore: "Ik had niet gedacht dat zoiets mogelijk was. Zo verliefd zijn dat je wekenlang niet kunt slapen en eten, kilo's afvalt en er toch stralend uit ziet".

Lees verder

Je kunt leden nu ook blokkeren

Sinds enkele weken kun je leden ook volledig blokkeren. Op deze wijze kun je voorkomen dat leden je profiel kunnen zien en/of berichten sturen.

Als je een lid wilt blokkeren, kun je dat doen via de link 'blokkeer nickname', links in het menu in het profiel van een lid.

Je kunt je lijst met geblokkeerde leden bewerken via 'mijn mailbox' en vervolgens in het linkermenu 'geblokkeerde leden'.

Column "Annabel"

"Zo bleef ik twee dagen liggen in bed. Ik was totaal van de kaart. Toen stond ik op, ik moest niet denken maar doen, want zonder haar was ik geen stuiver meer waard. (…) Annabel, het wordt niets zonder jou, Annabel."
Lees verder


Voordelen volledig lidmaatschap
Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Mannelijke collega's gezond voor vrouwen

De concurrentie met mannelijke collega's laat vrouwen opbloeien en het houdt ze fit, zo blijkt uit Zweeds onderzoek. Wanneer mannen in een bedrijf in de meerderheid zijn, verzuimen vrouwelijke werknemers namelijk stukker minder. Zo zijn vrouwen die werken in door seksegenoten gedomineerde communicatie- en reclamebedrijven het langst ziek. In de bouwnijverheid melden vrouwen zich daarentegen het minst ziek. Het onderzoek loopt nog tot 2008 en wordt uitgevoerd onder ruim 4,6 miljoen Zweden.
[bron: Die Welt ]

Liefdesgeluk voor langste man ter wereld

De wonderen van de liefde zijn de wereld nog niet uit. De langste man ter wereld, de 2,36 meter hoge Chinees Bao Xishun, heeft namelijk eindelijk de vrouw van zijn leven gevonden. Door te trouwen met zijn landgenote Xia Shujuan sloot de inmiddels 56-jarige reus een lange zoektocht af. Nadat contactadvertenties in internationale kranten niets opleverden, kwam Bao uiteindelijk in contact met de uit zijn geboortestad Chifeng afkomstige Xia. Zij is met 1,68 meter niet alleen een stuk kleiner, maar met haar 29 lentes ook een stuk jonger...
[bron: BNR Nieuwsradio]
Match4me.nl e-zine is een uitgave van match4me.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM