Naar de homepage
Match4me.nl e-zine 52
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Verhoog je scoringskans!

Match4me.nl biedt je een nieuwe mogelijkheid om je datingkansen te verhogen. Op je ledenpagina kun je namelijk zie hoe je scoort op het gebied van o.a. het aantal berichten dat je stuurt en in hoeverre je profielteksten voldoende zijn ingevuld.

Dit wordt vergeleken met de profielen van mensen die via Match4me.nl al hun partner hebben gevonden, zodat je kunt zien wat je eventueel nog kunt aanpassen.

Het overzicht van deze informatie is bedoeld om je te helpen bij het zoeken naar een relatie bij Match4Me en is alleen voor jou zichtbaar.
Naar de ledenpagina
Column "De man I"

"Door series als Sex & The City, Rozengeur & Wodka Lime, Friends en Desperate Housewives staan singles en vooral hoogopgeleide single vrouwen flink in de belangstelling.

Maar in de leeftijd van 25 - 64 jaar zijn meer mannen dan vrouwen single."

Lees verder


Vrouwen hebben meer exen dan mannen

De Nederlandse vrouw steekt de Nederlandse man de loef af voor wat betreft het aantal ex-partners. Zij heeft gemiddeld 5,9 exen, hij 5,5. Uit een internationale enquête van geneesmiddelenfabrikant Bayer Schering Pharma onder 2.400 mannen en vrouwen blijkt verder dat de Nederlandse man met zijn 5,5 exen ruim onder het Europese gemiddelde van 7,4 zit. Bij de vrouwen ligt dit gemiddelde op 6,2. Topscorers zijn de Finse mannen, die gemiddeld 9,5 partners hebben gehad, met een verdienstelijke score voor de vrouwen van 8.
[bron: Reuters]
Voordelen volledig lidmaatschap
Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Succesverhaal van een man, 46 jaar

"Bedankt match4me.

Ik heb via jullie site de liefde van mijn leven ontmoet".

Lees verder
Mensen van gelijk gewicht vinden elkaar

Onderzoekers van de Schotse Universiteit van Aberdeen concluderen dat mensen zich aangetrokken voelen tot degenen van wie het lichaam ongeveer evenveel vet heeft als dat van henzelf.

De studie, waarvoor van 42 stellen de lichaams-samenstelling werd geanalyseerd, suggereert dat er  wellicht  een overlap is tussen de sociale activiteiten van de mensen met overgewicht en zwaarlijvigheid. Dit zou er toe leiden dat de dikkere mens gemakkelijker partners ontmoet die even dik zijn.

[bron: De Gelderlander]
Match4me.nl e-zine is een uitgave van match4me.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM