Naar de homepage
Match4me.nl e-zine 53
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Doe eens de persoonlijkheidstest

Veel mensen vinden het moeilijk om iets over zichzelf te schrijven in het persoonlijke profiel. Match4me helpt je hierbij een handje. In de ‘Big Five’ persoonlijkheidstest staan 41 korte zinnen die gedrag beschrijven. Je kunt daarbij aanvinken in hoeverre deze beschrijvingen op jou van toepassing zijn.

Het resultaat van je test, dat niet wordt opgeslagen en alleen is bedoeld voor jezelf, geeft je een beter inzicht in je persoonlijkheid. De beschrijving kun je dan weer gebruiken om je profiel aan te scherpen of aan te vullen.
Naar de test

Column "De man II"

"De westerse man is verworden tot een mietje. Hij voegt zich en hij vindt niks. Hij is de verwekelijking zeer nabij" (Pim Fortuyn, Elsevier, 1996). Het is een aloude klacht, elf jaar later nog steeds actueel. Twaalf Nederlandse vrouwen zijn momenteel in het tv-programma 'From Alaska with love' (RTL-5) op zoek naar een Alaskaanse man.
Lees verder


Relatie kost 3.000 euro per jaar

Het onderhouden van een relatie kost stellen jaarlijks meer dan drieduizend euro. Het geld wordt voornamelijk besteed aan vakanties, gevolgd door kleding en uit eten gaan. Dat blijkt uit onderzoek van Synovate/NSS. De hoeveelheid geld die de relatie 'kost' wordt volgens het onderzoek niet minder naarmate die langer duurt. Eén op de tien Nederlanders geeft geen geld uit om de relatie leuk te houden. In seksspeeltjes wordt het minst geďnvesteerd om de relatie goed te houden. Gemiddeld besteden stellen daar jaarlijks zeventig euro aan.
[bron: Novum/edp]

Voordelen volledig lidmaatschap
Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Succesverhaal van een vrouw, 46 jaar

"Ik ben nog maar heel kort lid geweest bij jullie; ik was eigenlijk met iemand anders bezig maar toen kreeg ik een reactie van iemand die ook nog redelijk kort ingeschreven was. We hebben heel veel gemaild en een paar dagen gebeld."
Lees verder

Verloofd en beroofd in Central Park

In voor- en tegenspoed. De tegenspoed hebben Luke Jacunski en zijn vriendin al gehad toen ze enkele seconden na zijn aanzoek, op een romantische plaats in Central Park, werden beroofd. Net toen zijn vriendin had ingestemd met het huwelijk, sprong een man uit de bosjes die hen dwong afstand te doen van hun bezittingen, inclusief de $125 bedoeld voor een romantisch diner. Eenmaal van de schrik bekomen zag Jacunski alweer de zonnige kant: "Het had allemaal veel slechter af kunnen lopen - ze had nee kunnen zeggen op mijn aanzoek."
[bron: Reuters ]
Match4me.nl e-zine is een uitgave van match4me.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM