Naar de homepage
Foutloos Nederlands vergroot kans op date
De redactie van match4me.nl wenst je een liefdevol 2009 toe!


Het succes van vrijgezellen op datingsites is afhankelijk van het taalgebruik waarmee ze zich online presenteren. Ook een compacte persoonlijke tekst en meerdere foto's vergroten de kans op een nieuwe liefde. Dat blijkt uit onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen.

Volgens de onderzoekers letten de zoekende singles bij potentiële liefdeskandidaten onder meer op spel- en taalfouten. Een kort wensenlijstje van de toekomstige partners wordt eveneens op prijs gesteld. Lange teksten en het gebruik van de uitdrukking ’rugzakje met bagage’ schrikken de vrijgezellen vooral af. „Het rugzakje staat op datingsites voor een onverwerkte relatie waardoor een negatief verleden meekomt", leggen ze uit.

[bron: trouw.nl, 5 december 2008]

Column: "De hoogbegaafde liefde"

1 januari is hét moment op met een schone lei te beginnen: je zwembandjes wegsporten, elke dag je tanden flossen, stoppen met roken of minder geld uitgeven.

Als single heb je misschien als goed 1-januari voornemen staan: dit jaar (eindelijk) een leuke partner vinden. Belangrijker nog, tenminste als je op zoekt bent naar een lange termijn relatie, is hoe je die relatie in stand houdt.
Lees verder


Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap


Succesverhaal van een vrouw, 41 jaar

"Ik had eigenlijk de moed al een beetje opgegeven maar de laatste date bleek toch een echte match te zijn. We zijn inmiddels een aantal weken en heel veel afspraakjes.."
Lees verder


Nieuw: je foto ook zichtbaar voor niet leden bij 'snelzoeken'

Wil je dat je foto ook zichtbaar is voor niet-leden via 'snelzoeken' op de homepage?

Ga dan naar 'mijn profiel' en vervolgens naar 'mijn instellingen wijzigen' en plaats een vinkje bij 'Mijn foto mag ook zichtbaar zijn voor niet-leden via snelzoeken op de homepage.

Let op: deze optie staat standaard uit.
Naar 'mijn instellingen wijzigen'Match4me.nl e-zine is een uitgave van match4me.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM