Naar de homepage
Gecontroleerd lid
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Gecontroleerd lid
Word nu gecontroleerd lid!

Overtuig andere leden dat je serieus op zoek bent naar een relatie en word gecontroleerd lid.

Als gecontroleerd lid laat je andere leden zien dat de gegevens (geslacht, leeftijd, foto en regio) in je profiel overeenkomen met de werkelijkheid.

Om voor de status 'gecontroleerd lid' in aanmerking te komen, stuur je een kopie van je paspoort, rijbewijs of identiteitskaart naar match4me.nl. Dat kan per e-mail, fax en/of post. Vermeld uiteraard je nickname. Na controle van je gegevens krijg je de status 'gecontroleerd lid'.

Uiteraard gebruiken we de informatie van je identiteitsbewijs alleen om je gegevens op de site te controleren.

E-mail controle (at) match4me.nl
Fax 084-8358923
Post Match4me.nl
Postbus 35097
3005 DB ROTTERDAM

Match4me.nl is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer m1161026

Gecontroleerd lid

Column "De Lokgeur"

De laatste maand ben ik door diverse journalisten geïnterviewd over het thema ‘aantrekkingskracht’. Blijkbaar houdt het thema de gemoederen op het moment flink bezig. Steevast beginnen journalisten dan over feromonen: geurdeeltjes die het lichaam uitstoot en die de aantrekkingskracht tussen mensen kunnen versterken of verzwakken.
Lees verder

Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Succesverhaal van een vrouw, 39 jaar

"Ik wil jullie dit ongelooflijke bericht niet onthouden. Nadat ik niet erg bemoedigende ervaringen heb opgedaan bij een andere datingsite, heb ik me desondanks ingeschreven bij Match4me na goede verhalen van een kennis van mij. Op de avond van inschrijving ..."
Lees verder

Managers minder gelukkig in de liefde

Leidinggevenden zijn minder gelukkig in de liefde dan hun werknemers. De eigenschappen die de managers op het werk van pas komen, maken het hen moeilijk in de liefde.

Dat blijkt uit onderzoek van de Northwestern University. Leidinggevenden zijn goed in onderhandelen, kunnen goed delegeren en kunnen zich in wisselende situaties uitstekend gedragen. Dergelijke eigenschappen komen op het werk goed van pas, maar kunnen in het privéleven tot problemen leiden. Managers voelen zich echter minder betrokken bij het wel en wee van hun geliefden. Bovendien laten ze ook privé weinig van hun emoties zien en wordt er niet over problemen gepraat.

Het personeel ontbeert de eigenschappen om snel binnen het bedrijf te klimmen. Het is daardoor wel vaker gelukkig in de liefde.
[bron: Telegraaf, Zibb]
Match4me.nl e-zine is een uitgave van match4me.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM