Naar de homepage
Jonge vrouwen hoger opgeleid dan mannen
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Column "Je plek in de geboorterij"

Ook al ben je allang het huis uit, uit steeds meer onderzoek blijkt dat je plek in de geboorterij van invloed is op je volwassen leven. Naast je persoonlijkheid, beïnvloedt het ook je houding binnen een liefdesrelatie.....
Lees verder


Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Succesverhaal van een vrouw, 32 jaar

"In eerste instantie heb ik heel lang geaarzeld voordat ik me in ging schrijven bij jullie datingsite (ook de enige waar ik op heb gestaan).

Mijn man is 7 jaar geleden heel plotseling overleden en pas de laatste paar jaar kreeg ik het gevoel dat het wel leuk zou zijn om iemand in mijn leven te hebben..."

Lees verder

Match4me.nl op je mobiel

De mobiele website van match4me.nl is een vereenvoudigde versie van de normale site en is geschikt gemaakt voor mobiele browsers.

Op de mobiele website kun je:
De ledenpagina bekijken
De laatst ingelogde leden bekijken
Je laatst ontvangen berichten lezen
Zien wie je profiel bezocht


Je kunt de mobiele website bereiken op
http://mobile.match4me.nl/

Jonge vrouwen hoger opgeleid dan mannen

Vrouwen van 25–34 jaar hebben tegenwoordig een hoger opleidingsniveau dan mannen van die leeftijd

Ook bij de afgestudeerden zijn vrouwen tegenwoordig in de meerderheid. In het studiejaar 2005/’06 bestond 56 procent van de afgestudeerden in het hbo uit vrouwen. In het wo was dat 53 procent.

Vrouwen ronden hun studie ook sneller af dan mannen. Van de vrouwen die in 1996 begonnen met een hbo-opleiding had 75 procent na negen jaar het diploma. Bij de mannen was dit tien procent minder. Op het wo had 71 procent van de vrouwen na negen jaar een diploma tegen 60 procent van de mannen.

Vrouwen van 25–34 jaar hebben inmiddels vaker een hoog opleidingsniveau dan mannen. Het opleidingsniveau van vrouwen is de laatste decennia hard omhooggegaan. Van de vrouwen van 55–64 jaar heeft 17 procent een hoge opleiding, tegen 29 procent van de mannen. Van de vrouwen van 25–34 jaar heeft 36 procent een hoge opleiding, van de mannen 32 procent. In één generatie is het aandeel vrouwen met een hoge opleiding meer dan verdubbeld, terwijl het bij de mannen slechts licht is gestegen.
Lees verder
[bron: cbs webmagazine]
Match4me.nl e-zine is een uitgave van match4me.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM