Naar de homepage
match4me.nl
Leuk weekend!

Eén van de leden van Match4me, Jammas, organiseert al enkele jaren een bijzondere activiteit en ook dit jaar is dat het geval: het singleweekend 2010 in Leerdam op 11, 12 en 13 juni.

Er is in Leerdam een prachtige plek, een klein bosje met een vijvertje, talrijke mooie plekjes, 3 boshuisjes, een pipowagen, een De Waardtent en een groot huis met veranda. Jammas heeft het hele bos gehuurd om daar ongestoord met 14 singlevrouwen en 14 singlemannen een prachtig weekend te beleven.

Overdag wandelen, fietsen, kanoën, shoppen, musea bezoek, Slot Loevestein, krantje lezen of uitrusten in een hangmat. Alles kan en mag. Er wordt heerlijk voor je gekookt, ontbijt, lunch, diner. ’s Avonds lekker dansen, praten, spelletjes spelen, feesten, lachen, fikkie stoken en vooral elkaar ontmoeten.

Er zijn nog enkele plaatsen voor vrouwen in de leeftijdscategorie van 37 – 49 en voor mannen in de leeftijdscategorie 39 – 55. Kosten €170 (eigen tent) € 185 (plek in de Waardtent) of € 215 (plek in boshuisje) all-in (eten, slapen, drankjes, alcohol, snoep, toeri-belastingen, etc.).

Vraag de infobrief bij kampeerweekend [at] hotmail.com of vraag meer info bij Jammas.

Dit is een eenmalige actie. Match4me.nl heeft geen enkel financieel en/of ander belang in het weekend.


Wandelen