Naar de homepage
Match4me.nl
Nieuw design!

Na ruim 4 jaar werd het tijd voor een nieuw design van Match4me.nl. Dat vonden we niet alleen zelf, maar bleek ook uit het onlangs gehouden ledenonderzoek.

We hebben er naar gestreefd de navigatie zoveel mogelijk hetzelfde te laten zijn als op de oude website. Toch zijn er ook een aantal zaken gewijzigd.

De meest gebruikte functies vind je nu direct op de ledenpagina. De statistieken staan nu op een nieuwe pagina, samen met de tips en de testen.

We realiseren ons dat een wijziging verwarrend kan zijn, dus mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen we het graag! Op basis van je feedback kunnen we de site nog verder verbeteren.


Column augustus: "Pure wanhoop"

"Een vriend van mijn man – voor het gemak noem ik hem even Sam - kreeg, drie jaar geleden, voor het eerst een vriendin. Sam was, op zijn 32e, nog steeds maagd en verlangde hevig naar een vrouw. Dat hij die nog niet had kwam niet omdat hij lelijk, dom of onaardig was. Nee, hij was simpelweg te verlegen om een vrouw aan te spreken, dus gebeurde er nooit wat.

Tot hij werd geïntroduceerd..."
Lees verder


Succesverhaal van een man, 61 jaar

“Na mijn vakantie in de Franse Alpen kwam ik 13 juni weer alleen thuis. Een paar dagen later hoorde ik op radio 1 de reclame van Match4me. De reclame vond ik origineel.

In een dolle bui maar ingeschreven voor... 1 jaar. Binnen 24 uur kreeg ik contact met een mevrouw en er was meteen 'de klik'. Wij hebben veel telefonisch contact en hebben elkaar ook regelmatig ontmoet.

Er is een echte Match ontstaan. Kortom wij houden van elkaar.”

Lees verder


Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:

Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is
Je foto is vaker zichtbaar op de site

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.

Klik hier om een volledig lidmaatschap te nemen