Naar de homepage
Over ruzies in relaties
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact

Over ruziemaken zijn de meningen sterk verdeeld. Sommige mensen denken dat de afwezigheid van ruzies wil zeggen dat je een goede relatie hebt. Andere mensen beweren weer dat een flinke ruzie de lucht klaart en spanningen opruimt.
Lees verder

Utrecht geliefd bij jonge hoogopgeleiden

'De gemeente Utrecht start een eenjarig traineeprogramma voor hoogopgeleide jongeren. Ruim 300 kandidaten hebben gereageerd op de oproep ‘trainees gezocht’. Dit is opmerkelijk gezien de negatieve berichten van de krappe arbeidsmarkt de laatste tijd. Na de selectie zijn er 12 kandidaten overgebleven die op 1 september starten aan het programma. Met de werving van de trainees wil de gemeente een impuls geven aan de verjonging van de gemeente.'Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Succesverhaal van een vrouw, 35 jaar

"Eind vorig jaar had ik me ingeschreven op de site match4me. Ik was al een tijdje alleen en ik dacht, ik heb niks te verliezen door mij in te schrijven. De stijl en mogelijkheden van deze site bevielen me al snel. Ik heb eerst wat reacties gekregen, gechat; eens een afspraakje gemaakt, zonder gevolg.

Dan stuurde een lid mij een interesse-berichtje..."
Lees verder

Succesvolle partner, betere baan

Een succesvolle en hoogopgeleide partner is goed nieuws voor je eigen carrière.

Uit onderzoek van de Nijmeegse socioloog Ellen Verbakel blijkt namelijk dat stellen elkaars loopbaan positief kunnen beïnvloeden. Hoe dat komt, weet Verbakel niet zeker. Het zou kunnen dat één gebruik maakt van nuttige contacten in het netwerk van de ander, of dat ze aan de keukentafel handige ideeën en ervaringen bespreken waar vooral de minder succesvolle partner zijn of haar voordeel mee kan doen.

Een negatieve invloed – de laagopgeleide geliefde belemmert de ander in zijn of haar beroepssucces – komt gelukkig niet voor. Verbakel stelt overigens wel voorop dat je eigen opleidingsniveau en talenten altijd belangrijker zijn en meer invloed hebben op je loopbaan dan die van je partner.

[bron: Kennislink.nl Webmagazine, 29 augustus 2008]
Match4me.nl e-zine is een uitgave van match4me.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM