Naar de homepage
match4me.nl
Singles weekend

Eén van de leden van Match4me, Jammas, organiseert al enkele jaren een bijzondere activiteit en ook dit jaar is dat het geval: het singleweekend voor hoger opgeleide singles 2011 in Leerdam op 27, 28 en 29 mei.

Als er één plek ideaal is voor dit doel dan is het wel het www.kampeerbosje.nl in Leerdam. Na 10 jaar baggeren en ploegen is er een romantisch bosje ontstaan in het hartje van Nederland. Er zijn prachtige plekjes in het bos, er staat een grote De Waard, 3 boshuisjes, een Pipowagen met terras, een binnenaccomodatie met luxe douches, wc's en keuken. Buiten een boswc met uitzicht, een vijvertje en enkele prachtige kunstobjecten.

Leerdam ligt vlakbij de prachtige Linge en het Lingebos. In de buurt kan je mooi wandelen, fietsen, kanoën, hardlopen en bezoekjes brengen aan Leerdam (glasfabriek), Gorcum of bijvoorbeeld slot Loevestein.

In het kampeerbosje staat een groot huis, waar we gebruik van zullen maken. Hier komen we bijeen om samen te ontbijten en dineren. De ruimte is geschikt om bij elkaar te zijn: praten, lachen, spelletjes doen (de onvergetelijke M/V-kwis) en ’s avond lekker dansen (met dj Femke) en feesten. In het huis is een grote goed ingerichte keuken voorzien van alle luxe. Buiten is een houten veranda (met schommelstoel - zonder John-Boy – en alle stripboeken die je je maar kan wensen), een overdekt terras en een prachtige vuurplek in een vuurbal, gemaakt van bahco-sleutels.

Wanneer?
Als de natuur op zijn mooist is, komen we bij elkaar, namelijk in het weekend van 27, 28 en 29 mei 2011. Je bent welkom van vrijdagmiddag tot zondagavond.

Voor wie?
We gaan met 14 vrouwen en 14 mannen, single en met een hbo/wo- opleiding. Je hoeft niet echt van kamperen te houden: er zijn genoeg andere logeerplekken en er is voldoende luxe aanwezig.
De leeftijd voor de vrouwen is: 37 - 49 jaar en voor de mannen: 39 - 54 jaar. Er wordt een evenwichtige verdeling in deze leeftijden gehanteerd. Mocht je hierover vragen hebben, dan kan je mij mailen.

Wat?
• Er zijn 3 zeer luxe boskamers inclusief lakens, dekbed en dekbedovertrek, tafel+stoelen, open haard en gasfornuis. De kamers zijn volledig ingericht. Er is tevens bij elke kamer een wc. Het enige wat ontbreekt is een douche. In elke kamer kunnen maximaal 3 mensen van dezelfde sekse.
• Je kan ook een plek in de Grote Tent reserveren. Meestal is dit een De Waard, de Rolls Roys onder de tenten. Daar kunnen in totaal ongeveer 6 m/v in. In dat geval dien je een slaapzak en een matje mee te nemen.
• Er zijn ongeveer 10 veldjes (klein en groot) waar je je tent kan opzetten. Je moet hiervoor je eigen tent meenemen en natuurlijk je slaapspullen.

Wat gaat het kosten?
De kosten voor het singleweekend zijn all in. Dat betekent eten (er wordt heerlijk voor je gekookt), drinken (ook alcohol), snoep, koffie, thee, toeristenbelasting, parkeerplek, gebruik van kampeerhuis/douche/wc, hout etc.

eigen tent € 180,--
Grote Tent € 195,--
boshuisje € 225,--

Wil je een impressie van het bosje, klik dan hieronder:
Bosje

De gezelligheid en de liefde van je leven moet je er zelf even bij bedenken ;-)

Je kan je opgeven of meer info (en foto's van vorig jaar) vragen door een mailtje te sturen naar kampeerweekend [at] hotmail.com of via de site bij jammas.

Dit is een eenmalige actie. Match4me.nl heeft geen enkel financieel en/of ander belang in het weekend.