Naar de homepage
Uitslag ledenonderzoek
Vorige maand hebben we een uitgebreid ledenonderzoek uitgevoerd waar massaal op gereageerd is. Bedankt iedereen die de tijd heeft genomen de vragenlijst in te vullen. De winnaars van een iPod shuffle krijgen individueel bericht.

Hoog aandeel mond tot mond reclame

Ruim 35% van alle leden heeft match4me.nl gevonden via Google. Op de tweede plaats staat mond-tot-mond reclame met 20%. Daarna volgen de startpagina's en radio reclame.

Hoe beoordelen de leden match4me?

Op vrijwel alle beoordelingscriteria krijgen we een beoordeling 'goed' en daar zijn we best een beetje trots op!

Wat kan er beter?

Aan het gebruik van blogs, fora, SMS diensten etc. is geen behoefte. Wel hebben we voldoende suggesties gekregen waar we inmiddels mee aan de slag zijn gegaan. De belangrijkste staan hieronder.

Vormgeving en navigatie: het ontwerp van de site is al weer een paar oud en we komen binnenkort met een geheel nieuw ontwerp en verbeterde navigatie.

Foto op verzoek: binnenkort kun je ook je foto's op verzoek laten zien. Je bepaalt dan zelf wie je foto's mogen zien.

Grotere foto's: de foto's op de site worden bij het nieuwe ontwerp groter en switchen tussen foto's gaat ook sneller.

En natuurlijk ook heel veel andere suggesties waar we aan zullen werken.

Iedereen nogmaals bedankt voor je deelname!


De ideale partner

Het onderzoek naar de ideale partner, in samenwerking met Pieternel Dijkstra, is ook afgerond. In de column van deze maand de belangrijkste conclusies.

"Gelijkenis in persoonlijkheid, intelligentie, smaak en bijvoorbeeld gevoel voor humor zijn belangrijk als je een partner zoekt. Overeenstemming zorgt ervoor dat je niet al te veel conflicten hebt en bevestigt je zelfbeeld. Is de ander het met je eens dan geeft dat immers het gevoel dat je goed bent zoals je bent."

Lees verder


Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap


Succesverhaal van een vrouw, 36 jaar

quoteIk ben helemaal gelukkig met mijn grote liefde! We zijn zo blij met elkaar dat we binnenkort gaan samenwonen. Veel dank, Match4Me!quote

Succesverhaal van een man, 57 jaar

quoteTot mijn verrassing heb ik meteen in de eerste week een match gevonden, die zonder jullie "mijn neus voorbij zou zijn gegaan". Na al een heel aantal ontmoetingen is onze band alleen maar sterker geworden...quote
Lees verder
Hertrouwen vooral boven de 40 jaar

Het aantal tweede en derde huwelijken neemt boven de 40 jaar sterk toe. Van de veertigers die in 2007 trouwden deed de helft dit voor de tweede of derde keer. Voor huwenden ouder dan 60 jaar ligt dit aandeel boven de 80 procent.

Opvallend is dat het aandeel vrouwen van 30-plus dat voor de tweede of derde keer trouwt in 2007 hoger is dan in 1950, en het aandeel mannen van 30-plus dat opnieuw trouwt lager.
[bron: CBS Webmagazine, 11 maart 2009]

Match4me.nl e-zine is een uitgave van match4me.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM