Naar de homepage
Veel liefde in 2008!
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Wij wensen je een sprankelend en liefdevol 2008 toe!

Nieuwe columnist

In 2008 kun je elke maand een nieuwe column lezen van Pieternel Dijkstra.

Dr. Pieternel Dijkstra is psycholoog en schrijfster. Ze schrijft artikelen en maakt psychologische tests voor populaire tijdschriften zoals de Libelle, Sante, en Psychologie Magazine. Daarnaast schrijft ze populair-psychologische boeken over de liefde en geeft ze lezingen. Ook doet ze wetenschappelijk onderzoek naar relaties en lichaamsbeeld.

Column "Liefde op het eerste gezicht"

Fantaseer je over je toekomstige partner, dan is de kans groot dat je droomt over de ‘klik’. Hét moment waarop de vonk overspringt. Dat is ook wat je op tv en in films ziet...
Lees verder


Voordelen volledig lidmaatschap
Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Succesverhaal van een vrouw, 42 jaar

"Ik stond al weer een tijdje ingeschreven op jullie site en had de moed al opgegeven. Tot mijn oog viel op een man uit mijn buurt die mij bekeken had, hij viel mij vooral op..."
Lees verder

Nieuw: match4me.nl testcenter

Tijdens het daten bij match4me.nl wil je vooral andere mensen leren kennen. En die mensen willen jou leren kennen.

Om je daarbij te helpen kun je in het testcenter een aantal korte, psychologische tests doen. Deze tests zijn tot stand gekomen in samenwerking met Dr. Pieternel Dijkstra.

Naar het testcenter

Steeds meer hoger opgeleiden

Steeds meer Nederlanders behalen een diploma in het hoger onderwijs. Een kwart van de 15-64 jarigen had in 2006 een hbo- of wo-diploma. Tien jaar eerder was dit nog één op de vijf.

Vooral vrouwen leren nu vaker door. In 2006 had 24 procent van de 15-64 jarige vrouwen een hbo- of wo-diploma, tegen 16 procent in 1996. In dezelfde periode is dit voor mannen gestegen van 22 naar 26 procent.

[bron: cbs.nl]

Kantooraffaires aan banden

Steeds meer bedrijven laten werknemers liefdescontracten sluiten waarin ze beloven een relatie op de werkvloer zonder haat en nijd af te sluiten. Volgens de Britse krant Sunday Telegraph heeft zo’n 70 procent van de werknemers wel eens een kantoorliefde.

Hartstikke leuk voor de lovers, maar werkgevers lopen risico als het avontuurtje slecht afloopt. In Amerika wordt het liefdescontract al bij een kwart van de bedrijven toegepast. Hiermee verplicht een werknemer zich een relatie te melden, zodat na een breuk geen klachten kunnen worden ingediend wegens discriminatie en niemand het bedrijf voor de rechter kan slepen.
[bron: Sunday Telegraph]
Match4me.nl e-zine is een uitgave van match4me.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM