Naar de homepage
Wat wil je nou eigenlijk?
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Nieuwe column

[...]In de psychologie wordt in dit kader vaak gesproken van de ‘similarity-attraction’ hypothese. Volgens deze hypothese zouden mensen een partner zoeken die, op belangrijke gebieden, op hen lijkt. Naarmate je meer op elkaar lijkt heb je immers minder vaak meningsverschillen. Bovendien voelt het fijn als een partner ongeveer hetzelfde denkt en vindt als jij: dat bevestigt jou gelijk.

Eerder onderzoek heeft al laten zien dat mensen inderdaad vaak een gelijkgezinde partner kiezen als het gaat om zaken zoals IQ, opleidingsniveau, politieke voorkeur, religie en ideeën over de liefde. Onze poll liet echter iets heel anders zien....
Lees verder

Word gecontroleerd lid!

Overtuig andere leden dat je serieus op zoek bent naar een relatie en word gecontroleerd lid.

Als gecontroleerd lid laat je andere leden zien dat de gegevens (geslacht, leeftijd, foto en regio) in je profiel overeenkomen met de werkelijkheid.

Om voor de status 'gecontroleerd lid' in aanmerking te komen, stuur je een kopie van je paspoort, rijbewijs of identiteitskaart naar match4me.nl. Dat kan per e-mail, fax en/of post. Vermeld uiteraard je nickname. Na controle van je gegevens krijg je de status 'gecontroleerd lid'.

Uiteraard gebruiken we de informatie van je identiteitsbewijs alleen om je gegevens op de site te controleren.

E-mail controle [at] match4me.nl
Fax 084-8358923
Post Match4me.nl
Postbus 35097
3005 DB ROTTERDAM

Match4me.nl is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer m1161026

Gecontroleerd lid


Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Succesverhaal van een vrouw, 39 jaar

"Ik wil jullie dit ongelooflijke bericht niet onthouden. Nadat ik niet erg bemoedigende ervaringen heb opgedaan bij een andere datingsite, heb ik me desondanks ingeschreven bij Match4me na goede verhalen van een kennis van mij.

Op de avond van inschrijving had ik al vele berichten ontvangen en was ik net een mailtje aan het openen toen er een chatverzoek binnenkwam..."

Lees verder

Bijna 35 duizend kinderen maakten in 2007 een scheiding mee

In 2007 zijn 32,6 duizend huwelijken door de Nederlandse rechter ontbonden. Bij deze echtscheidingen waren in totaal 34,7 duizend minderjarige kinderen betrokken. Ruim de helft van deze kinderen was op het moment van de scheiding jonger dan 10 jaar.

Bij ruim zes op de tien in 2007 uitgesproken echtscheidingen waren minderjarige kinderen betrokken. In 1997 was dit bij iets meer dan de helft van de echtscheidingen het geval. Een kinderwens is voor samenwonende paren steeds meer de aanleiding om te trouwen. Hierdoor hadden gehuwde paren in 2007 verhoudingsgewijs vaker kinderen dan tien jaar eerder. Dit blijkt ook uit de echtscheidingscijfers naar kindertal.
[bron: CBS Webmagazine, 23 juni 2008]
Match4me.nl e-zine is een uitgave van match4me.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM